x

Indira Radić prezadovoljna uslugom Spa & Hotela Merona!

Prekrasni ambijent i ljubazno osoblje već određeni vremenski period čine da ovo mjesto postane omiljeno svima koji dolaze u Sarajevo, a zanimljivo je da se radi i o omiljenom pristaništu brojnim poznatim ličnostima. Naravno, radi se o Hotelu & Spa Merona, koji se nalazi na glavnoj saobraćajnici, udaljenosti pet minuta od međunarodnog aerodroma i deset minuta od centra grada. Na trećem spratu jedne od poslovnih zgrada, na zapadnom ulazu u Sarajevo, u ulici Džemala Bijedića 216, nalazi se, možemo reći, mali svijet u kome je vrijeme naizgled stalo. Svoj mir dok je dolazila u bh. prijestolnici upravo u Meroni potražila je i Indira Radić.

Hotel Merona

Džemala Bijedića 216

033 766-710

U idelanom spoju topline drveta, čvrstoće kamena i snazi vode izgubljenu energiju je potražila jedna od najpoznatijih pjevačica na Balkanu Indira Radić, koja je iskoristila vrijeme kako bi opustila duh i tijelo u ugodnom ambijentu Hotela Merona. Indiru je u Meronu dovezao menadžer za BiH Enes Kaltak, a pjevačica nije krila oduševljenje na ambijent koji odiše tradicionalnim stilom, protkan notom modernizma. Pored samog izgleda hotela, te srdačnog dočeka, folk zvijezda je bila i više nego zadovoljna različitim gurmanskim specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje.

- Hotel Merona je i više nego zadovoljio moje kriterijumu. Jednostavno sam ostala bez riječi, naravno zbog toga što sam oduševljena. Odlično su me dočekali, a i ovo što sam vidjela zaslužuje samo riječi hvale. Prekrasno je i vjerujem kako ću i svaki naredni put Hotel Merona izabrati za svoje sjedište kada sam u prelijepom Sarajevu.

Svakako, kao šlag na tortu, ono što Hotel Merona čini još prihvatljivijim jeste Spa centar koji je mjesto harmonije duha i tijela, koje omogućava potpunu relaksaciju.

Za više informacija posjetite njihovu facebook stranicu http://www.facebook.com/HotelMerona?fref=ts ; a sve ostale informacije pronađite na zvaničnoj stranici http://merona.ba/bs/.

Adresa: Džemala Bijedića 216, Sarajevo 71000

Kontakt: 033 766-710

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.