x

Inspektor povezan sa istragom UBISTVA PJEVAČICE Granda zbrisao u Njemačku, razlog će vas ZAPREPASTITI!

Todor Došen, inspektor koji je radio na rasvjetljavanju ubistva pjevačice Jelene Krsmanović, a koji je suspendovan i protiv kojeg je tužilaštvu podnijeta prijava zbog krađe, zbrisao je u Njemačku.

On je radio u Odjeljenju za suzbijanje krvnih i sek*ualnih delikata, pod suspenzijom je već mjesec dana i prijeti mu otkaz u policiji ukoliko se u istrazi Prvog osnovnog tužilaštva potvrde navodi krivične prijave koju je protiv njega podnio Sektor unutrašnje kontrole MUP.

 

U Njemačku je otputovao ubrzo nakon što je suspendovan, ali njegovi poznanici i kolege ne znaju kakvi su njegovi planovi, da li je ta posjeta samo turistička.

 

- Iako je suspendovan prije mjesec i po dana i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je ukrao novac i mobilni iz predmeta, nema nikakvih pravnih prepreka da on putuje u inostranstvo. Protiv njega nije raspisana ni potraga ni potjernica, tako da zasad može nesmetano da se kreće, međutim neobično je što se nikome nije javio otad – kaže sagovornik upoznat sa slučajem i dodaje da za njim može da bude raspisana potjernica samo ako bude optužen za krađu a ne bude se odazivao na pozive suda.

 

- Do tada je miran – konstantuje isti sagovornik.

 

Podsjetimo, Došen je suspendovan kada je ustanovljeno da u jednom predmetu nedostaju pare i mobilni telefon. Naime, Došen je priveo dilera kome je privremeno oduzeo oko 20 eura i skoro 40.000 dinara, kao i tri mobilna telefona.

 

Protiv dilera je u redovnom postupku podnijeta krivična prijava, a on se nedavno pojavio u policiji tražeći da mu vrate oduzeti novac i telefone. Ispostavilo se da nema ni novca ni telefona, a osumnjičeni je ispričao da se, između ostalog, dogovorio sa Došenom da mu proda jedan od telefona, te da očekuje i taj novac.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.