x

Inspirisan prirodom i stvoren za život: HTC predstavlja One A9s!

HTC korporacija, vodeći inovator u polju mobilne tehnologije i tehnologije virtualne stvarnosti, danas je predstavila najnovijeg člana nagrađivane HTC OneTM porodice, zapanjujući HTC One A9s. Oslanjajući se na HTC kultni dizajnerski pedigre i svjetski poznate tehnološke inovacije, One A9s stvoren je da nadahne nove generacije pametnih telefona koji nude besprijekornu preciznost izrade i kvalitete po izuzetno povoljnim cijenama. 

HTC One porodica osvojila je brojne nagrade struke za svoj ikonski dizajn i nevjerovatne karakteristike telefona, a HTC One A9s nastavlja tu tradiciju. HTC One A9s se odlikuje metalnim kućištem sa dvostrukim završnim premazom koji okviru daje savršeni sjaj. Njegovi polirani rubovi omogućavaju savršeno pristajanje zaslona od 12,7 cm vašoj ruci,  dok dijamantna oštrina tipki i utora za napajanje jasno pokazuju da je svaki detalj pomno odabran. HTC One A9s je više od lijepog telefona, jer je izrađen da izdrži stotine padova, ogrebotina te je izložen stotinama sati ekstremnim temperaturama kako bi se osigurala dugotrajna pouzdanost. 

 

“Kreirajući HTC One A9s, vodili smo se inspiracijom da ponudimo lijep, precizno izrađen telefon sa metalnim kućištem širem tržištu.”, izjavio je Chialin Chang, Predsjednik HTC odjela pametnih telefona i drugih priključnih uređaja. “HTC One A9s daje profinjenost uz pouzdanost, prelijep dizajn metala sa snažnim karakteristikama, kao jedinstveni i personalizirani spoj inspirisan prirodom i stvoren za život”. 

 

Trenutni pristup na dodir prsta

 

Iako se HTC One A9s aktivira jednostavnim dodirom, on i dalje štiti vaše vrijedne podatke. Ultra brz čitač otiska prsta smješten je neposredno ispod HD zaslona, što omogućava lako prepoznavanje otiska iz gotovo svakog ugla i položaja. Možete odrediti vaš otisak kao ključ za 

 

lako otključavanje aplikacija zaštićenih sa HTC Boost+, moćnim paketom alatki koje povećavaju sigurnost, privatnost i performanse do krajnjih granica.  

 

Više kontrole i slobode

 

HTC Boost+ održava vaš telefon u najboljoj formi dinamički alocirajući resurse tamo gdje su potrebni, omogućavajući gladak prijelaz sa aplikacije na aplikaciju i istovremeno smanjujući nepotrebno trošenje energije koju troše aplikacije koja nastavljaju da rade u pozadini. Boost+ također “uređuje” vaš telefon automatski čisteći nepotrebno i podsjećajući vas na aplikacije koje niste koristili u posljednje vrijeme. Korištenjem Boost+ opcije, osiguravate da vaš HTC One A9s funkcioniše kao da je nov i dugo vremena nakon kupovine. 

 

HTC Freestyle izgled zaslona (Freestyle Layout) vas oslobađa “mreže” na zaslonu dajući slobodu vašoj kreativnosti. Postavite ikone, naljepnice i mini-aplikacije (widgets) tamo gdje se to upravo vama sviđa; složite ih jedne preko drugih, grupišite ih, uradite s njima šta god želite. Možete “linkovati” naljepnice sa aplikacijama ili u potpunosti osloboditi vaš ekran od ikona. Vaš zaslon je samo vaš - iskoristite ga. 

 

Oživite vaše uspomene 

 

Malo je stvari na telefonu koje su tako važne kao kvaliteta njegovih kamera - one su tu da zabilježe vaše uspomene, životne radosti i posebne trenutke kako bi ih mogli dijeliti sa drugima i zauvijek zadržali. Upravo zbog toga, HTC One A9s posjeduje izvanrednu glavnu kameru sa 13MP i autofokusom koji omogućava jasne i oštre fotografije. BSI Senor daje mogućnost snimanja i slabo osvjetljenih detalja, a Pro mode nudi bolju kontrolu uređivanja RAW snimaka. 

 

HTC One A9s vam pruža sjajne selfije uz prednju kameru sa 5MP. Iskoristite opciju za govorni selfie ili auto selfie koji omogućavaju fotografisanje uz osmijeh i bez potrebe dodirivanja zaslona. Prije fotografisanja možete čak i urediti vaš ten te se uljepšati uz opciju ”Live Makeup”. 

 

Vrijednost fotoaparata se procjenjuje njegovom sposobnošću da zauvijek zabilježi, pronađe i podijeli vaše uspomene, a HTC One A9s zaista omogućava neograničen prostor za arhiviranje uz Google Photos1. Zaboravite na brige o nedostatku prostora jer se sada sve vaše fotografije i video zapisi arhiviraju u oblak za jednostavan pristup. Svaku fotografiju možete lako pronaći sa pretraživačem, pretražujući lica, lokacije objekata ili po temama, a omogućava i ručno pretraživanje fotografija koristeći ključne riječi. 

 

Inspirisan prirodom i stvoren za život, HTC One A9s je izvanredan telefon koji svojim privlačnim izgledom i snagom zadovoljava svaku vašu potrebu. Za više informacija i detaljniji opis karakteristika telefona posjetite htc.com.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.