x

Internacionalni Pupa Milano make up artist Federico Lucci u Sarajevu: Ljepota je u svakoj ženi! Ljepota je za svaku ženu!

Vođen ovim geslom Angelo Gatti, osnovao je 1974 u Milanu, kompaniju i novi make up brand – PUPA. Kako bi ljepotu učinio dostupnijom, jednostavnijom, a opet maštovitom i kreativnom, brand je prvenstveno lansirao make up setove u prekrasnim kreacijama, sa trendi kombinacijama sjenila i ruževa, po kojima je i danas poznat širom svijeta. 

Vrlo brzo, dame su prepoznale kvalitet Pupa Milano, a brand lansirao cijelu paletu make up proizvoda, kojima i danas čini sretnim i još ljepšim dame u preko 60 zemalja. 

 

Među tim zemljama je i BiH, gdje je u Sarajevu internacionalni Pupa Milano make up artist Federico Lucci, u hotelu Malak Regency prezentirao nove trendove i proizvode, iz samog središta svjetske mode Milana. Ugodnom druženju prisustvovali su novinari svih važnijih medija, te pupularne modne bloggerice. A mlada popularna bloggerica Taida Nazraić, bila je Federicov model, s kojim je predstavio svoje virtuozno make up umijeće i prijedloge za Pupa Milano look za nadolazeće ljeto i jesen, u skladu s najnovijim modnim trendovima. Taida, kao i svi Pupa Milano modeli, pokazala je kako se draga „djevojka iz susjedstva“, pod vještim kistom Federica Lucci, pretvara u glamuroznu ljepoticu, spremnu za modne piste.

 

G-din Lucci je predstavio nove, inovativne, trendi Pupa Milano proizvode, a dame su imale priliku isprobati Pupa Milano makeup. 

 

Federico Lucci posebno je predstavio novu Pupa Milano maskaru iz Vamp! linije – Vamp! Definition, za intenzivno produžene trepavice i do sada neviđeni volumen!

 

Uz ovu maskaru, Vamp! izgled upotpunjuje Vamp! Paleta sjenila za oči, kombinacija 4 savršeno usklađene nijanse. U jednom potezu omogućuje super-intenzivan smokey izgled sa blagim nude, zlatnim nijansama.

 

Od ovog mjeseca osim Pupa Milano make up, na našem tržištu dostupne su i magične Pupa Milano Miss Princess toaletne vodice za tijelo i kosu za dame. Elegantna kolekcija, za nježne prave dame, zavodljivih i laganih nota. 

 

Pupa Milano je drugo ime za kreativnost, dizajn, inovacije, modu, ljepotu. Pupa Milano su boje, emocije, istraživanja, najnovije tehnologije i kvalitet.Sveobuhvatan brand koji je osvojio srca žena svih generacija zahvaljujući otvorenosti i pozitivnom stavu prema inovacijama.Crvena boja je identifikacijski kod Pupe Milano i odraz njene duše. Crvena poput strasti i energije.Crvena je simbol smjelosti i izazova u pronalasku novih načina ljepote.

 

Ako je kozmetika luksuz, Pupa Milano je luksuz koji svaka žena sebi može priuštiti!

 

Pupa Milano priča na italijanskom, ali razmišlja globalno. Vrhunski brand koji prikazuje autentične italijanske vrijednosti kroz proizvode koji su dizajnirani, osmišljeni i proizvedeni u Italiji. Pupa Milanoje ikona italijanskog stila i kvaliteta -„Made in Italy“.Svi proizvodi Pupa Milano proizvode se isključivo u Italiji.

 

Pupa Milano od 2009.g. podržava i pomaže Urgentni centar za žene u Anabahu u Afganistanu, koji se brine i pruža medicinsku pomoć, ženama i njihovim bebama u cijeloj Panshir dolini. 

 

Federico Lucci je službeni PUPA MILANO Internacionalni trener i makeup artist. Već dugi niz godina Federico radi kao makeup artist za razne renomirane brendove i kuće – kao što je RAI (talijanska nacionalna televizija), te svjetski poznate brendove Roberto Cavalli, Lancome, Yves Saint Laurent. Posljednjih nekoliko godina Federico je odabrao Pupa Milano za svoju makeup kreativnost i prvi put njegove vještine imaju čast isprobati dame u BiH.

 

Vjerujemo da ljepota leži unutar svake žene.Mi samo pomažemo da ta ljepota zasija u punom sjaju!

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.