x

Internet i fejs? Kako? Lako!

Priča koja kruži internetom (a gdje bi drugo) kaže da su neki brižni roditelji pričali djeci kako su odrastali u vremenu bez interneta. Djeca su pitala: “A koliko dugo ga nije bilo?” 

Ako i ti spadaš u one kojima je internet sinonim za vazduh, hranu, vodu ili san, ovo će te sigurno zanimati. 

 

Jer, ovo je tekstić o tome kako doći do povoljnog, brzog i pouzdanog mobilnog interneta u samo nekoliko koraka. Prvo, potrebno je da si korisnik FREND, Moji najbliži ili Kombinuj m:tel tarifa. 

 

Zatim, potrebno je da na telefonu pronađeš zvjezdicu*, jedinicu, nulu , nulu i tarabicu# (Dakle *100#) klikneš slušalicu i pozoveš servis Moj meni.

 

Tamo te čeka sjajna ponuda tarifnih opcija za net. Ako želiš da opušteno i udobno provedeš na netu 1 dan, odaberi opciju NET 100 MB po cijeni od 1 KM, a ako želiš da uživaš u netu cijeli mjesec, za tebe je bolja opcija NET 1 GB po cijeni od 10 KM (cijene su bez PDV-a)

 

Ukoliko ne možeš da zamisliš riječ internet bez riječi facebook, jer ustvari tamo trošiš najviše vremena, za tebe je idealna opcija Facebook 30 dana.

 

Možeš da neograničeno “fejsbukuješ”  po cijeni od samo 10 feniga dnevno, jer 30 dana korištenja plaćaš 3 KM (sa PDV-om).  Aktiviraj ovu opciju putem servisa Moj meni, aplikacije m:go ili slanjem SMS-a sadržaja FACEON na broj 065 1199. Ono što dobijaš putem ove FREND Facebook ponude je pristup Facebook stranicama i Messenger-u. Možeš da postuješ, lajkuješ, komentarišeš, da se dopisuješ i pratiš sva dešavanja na tvojoj omiljenoj društvenoj mreži. Međutim, ukoliko želiš da pristupiš linkovima koji će te odvesti izvan Facebook-a, biće ti potrebna kupovina NET tarifnih opcija sa početka ovog teksta.

 

Ako želiš da uživaš u ovoj sjajnoj fejsbuk prilici, a još uvijek nemaš FREND broj, možeš da do 1.5. kupiš startni paket po cijeni od 4 KM (sa PDV-om) i besplatno aktiviraš ovu opciju putem koda *141#. 

 

m:tel – imate prijatelje!

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.