x

Intervju sa Majom Mundom!

Pročitajte intervju sa popularnom voditeljicom OBN TV, Majom Mundom

1. U toku je poziv za takmičare za devetu sezonu kulinarskog šoua „Sto za 4“. Koliko do sada imate prijavljenih gledalaca i šta će biti drugačije u novoj sezoni?Prijavljeni kandidati su iz različitih gradova naše zemlje, zadovoljni smo odzivom i već počinjemo sa snimanjem u augustu. Ekipa će boraviti u gradovima u kojima do sada nismo bili, ali  ćemo i dalje biti tamo gdje bude najveći broj prijava. Snimanje ćemo započeti u Tomislavgradu gdje odlazimo prvi put. Koncept se ne mjenja kao ni u drugim evropskim zemljama gdje se ovakav kulinarski format takodjer emituje duzi niz godina. Svake sedmice u svoje domove će nas ugostiti različiti ljudi i samim tim je svaka emisija  drugačija.

 

 

2. Koliko se i da li se koncept emisije od prve sezone do sada promijenio? Kako izgleda prirpema jednog izdanja i nabavka namjernica?

Posljednjih godinu dana radimo po principu sedmičnog natjecanja, za razliku od prethodnih sezona gdje smo imali polufinale i finale, ali smo boravili mjesec dana samo u jednom gradu, kako bi obišli više gradova i mjesta u BiH radimo na principu sedmicnog kruga natjecanja, a visinu nagrade smo povećali na 600,00 KM za pobjednika i po 100,00 KM za ostalo troje učesnika.

Svaki kandidat u supermarketu može potrošiti 100,00 KM za kupovinu namirnica koje su mu potrebne za pripremanje takmičarske večere.

Prije snimanja kandidati obave kupovinu, izvrše osnovnu pripremu i uz opušteni razgovor i druženje počinjemo sa snimanjem emisije koja traje u ovisnosti koliko je domaćinu potrebno da pripremi sva jela. Medjusobno se posjećuju, druže i uglavnom snimanje završavamo u sjajnom raspoloženju, a ne rijetko se mnogi i rasuže kada se rastanemo na kraju četvrte emisije.

 

3. Koliko ste se vi i vaš život promijenio od prvog izdanja kulinarskog šoua do danas?

Poznavalac sam kulinarstva i od ranije, ali kroz emisiju sam imala priliku probati neka ne obična jela, zapisati zanimljive recepte i sa radošću pripremati nešto za svoju porodicu i prijatelje. A promjenilo se i to što sam upoznala sjajne ljude, stekla nova prijateljstva, pa u šali ne rijetko kazem kako u svakom gradu naše zemlje imam prijatelje.

 

4. Kako komentarišete kulinarske emisje na ostalim programima i da li od nekih crpite ideje?

Prezadovoljna sam emisijom Stol za 4 i uvjerila se putujući kroz našu zemlju koliki je uspjeh postigla i koliko je ljudi vole. Za sada ne bih ništa mjenjala. Pratim uglavnom kulinarske emisije talijanske produkcije, inače ovaj format poput nase emisije Stol za 4 se emitira u vise evropskih zemalja i pokazao se kao jedan od najgledanijih.

 

5. Gdje ste odmarale ovo ljete (ili planirate) i da li su vam specijaliteti malo poljuljali liniju?

Odmor sam provela u Turskoj koja je inače poznata po dobroj kuhinji, nisam razmisljala o kilogramima, jedem uglavnom zdravu hranu, a ponekad sebi dam oduška i pojedem nešto sto sadrzi veliki broj kalorija, priroda posla je takva da mi tempo i česta snimanja crpe snagu pa i kilogrami nestaju.

 

6. Šta smatrate svojim glavnim adutom kada je izgled u pitanju i čemu najviše posvećujete pažnju?

Njegovano tijelo je najljepse bez obzira kakvu liniju imate. Drugi kazu da je moj najveći adut osmjeh koji uvijek krasi moje lice.

 

 

7. Šta tokom ljeta uvijek imate u torbi?

Pored standardnih ženskih stvarčica u torbicu tokom ljeta uvijek imam osvježavajuće maramice i toaletnu mirisnu vodu. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.