x

Intervju sa mladom indijskom glumicom Simran Kaur!

Otkako su prije nekoliko godina stigle na naše male ekrane, zvijezde indijskih sapunica ne prestaju da privlače pažnju domaće publike. Prvo smo upoznalii zvijezde serija odbačena koja se emituje u programu OBN TV , Tinu Dutu, Rashami Desai, ali i zvijezdu serija nakuša koja se takođe emitovala na ovoj tv  i druge. Naravno, ništa manju popularnost nisu zadobile ni njihove muške kolege, ali odlučili smo da vas upoznamo sa najnovijom zvijezdom indijske tv scene – Simran Kaur koju imamo prilike gledati u seriji neželjene koja se emituje u programu OBN TV

„Neželjene“, seriju koja je mladoj Simran slavu donijela doslovno preko noći, imamo prilike da u programu najgledanije tv u BiH, OBN TV  gledavno svaki dan. Kako bilo, upravo ulogom famozne indijke ova lijepa glumica sebi je obezbijedila let u nesanjane visine Bollywooka. Kruna njenog vrtoglavog uspona bila je upravo ova serija  u kojoj je osvojila simpatije gledalaca u Indiji a ljubujući povremeno  sa najpoželjnijim TV licem tamošnjih sapunica, Sidartom Shuklom, svoju zvijezdu čvrsto je zakucala u nebeski svod blještavog Bollywooda. Poslednja pisanja štampe Simran svrstavaju u najpopularnije glumice a. ona, međutim, tvrdi da je uspijeh nije promijenio.

 

- Ostvarila sam san. Zašto bih željela više od toga? Nisam od onih koji lako polete jer im se sreća jednom osmijehnula. Možda mi već sutra okrene leđa – poručuje mlada Indijka.

 

VOLJELA BIH DA GLUMIM MUŠKARCA

Uživati u trenutku, prepustiti se rijeci života i pamtiti svaku divnu uspomenu koju proživiš na tom putu. Ukratko, to je životna filozofija SimranKaur (26).

 

- Ne opterećujem se uspjesima i time da budem najbolja. Jednostavno živim trenutke, a svaki poklon koji mi sudbina donese prihvatam sa osmijehom. Tako je bilo i sa „Neželjenim“. Volim da budem dio nečeg što me inspiriše i pokreće pozitivnu energiju. Ali i da ima smisao. Ne volim neoriginalne ideje i ljude. To me umara – poručuje glumica, priznajući da su je „Neželjene“ privukle orginalnom tematikom.

 

- Bila mi je čast da budem dio tog projekta, jer „Neželjene“ su za mene više od serije. Jako je važno poslati poruku a to je uradila ova serija da više ne živimo u vremenu kada se treba dati primat muškom novorodženčetu. Treba reći jasno svima da su i djevojčice i dječaci ravnopravni i da treba u zaostalim sredinama prestati sa ubijanjem ženskog novorođenčeta, na žalost to se još uvijek dešava u mojoj zemlji.

 

iskrena je ona, dodajući da je jedina uloga koju bi osim te sada poželela upravo rola Aditya Redij  koju je odigrao.

 

- On je višeslojan, složen lik. Bio bi to izazovan zadatak za mene, i nimalo mi ne bi teško palo da glumim muškarca kao što je on. Momak koji je uz svoju suprugu u borbi protiv svih vrsta nepravde– kaže Simran

 

MUKE ZANATA

Poziv glumca gledaocima sa ove strane malog ekrana djeluje glamurozno i veličanstveno. Simran se slaže sa tim viđenjem. Donekle.

 
- Najljepša stvar u vezi sa ovim poslom jeste to što uvek morate da izgledate najljepše. Najteže je što nemate privilegiju da makar na minut skinete tu masku. Ima dana kad bih rađe ostala u pidžami kod kuće i prespavala cijeli dan, ali to nije moguće, jer snimanja neće čekati da me prođe loše raspoloženje – opisuje Kaurova rad na setu. 
 
 
- Snimati „Neželjene“ za mene je fizički bilo iscrpljujuće. Hiljadu puta sam poželjela da napustim projekt, spakujem stvari i pobjegnem u nepoznatom pravcu. Međutim, sav umor nestao je onog trenutka kada su počela da stižu priznanja za cijelu ekipu. To je moja prva i najveća pobjeda – ističe glumica, otkrivši da joj je period koji je uslijedio poslije ovog projekta bio kao odmor, iako je odmah nastavila sa snimanjima drigih serija.
 
 
- Nadam se da ću u nekoj pauzi uspjeti da ostvarim san. Oduvijek sam sanjala da ću obići cijeli svijet. Ko zna, možda taj san sada i ostvarim.
Prema top listama koje svakodnevno rangiraju najčitaniji indijski tabloidi i web portali, Simran bi svoju želju mogla ne samo da ostvari, već i ponovi. Nekoliko puta. Ponude za reklame i sponzorstva obasule su vatrenu Indijku a honorari koji joj se nude pišu se sa šest cifara.
 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.