x

Iron Puki iz Ulcinja po evropsku titulu!

Ime mu je Edin Puhalo alias IRON PUKI. Profesionalni je boxer aktuelni WBF INTERKONTINENTALNI PRVAK. U dosadašnjoj karijeri je imao preko 60 mečeva u boxu i kikboxu. U profesionalnom boxu je imao 6 mečeva i isto toliko pobijeda od toga 5 nokautom. Titulu WBF PRVAKA je osvojio 16 Jula u Prijedoru bobjedom nad Madjarom Janosom Lakatosom. Istu je i odbranio 31. Oktobra u Domu Mladih u Sarajevu protiv borca iz Srbije Branislsva Plavsica.

Sada ga očekuje novi izazov tj. 07. Maja u Minhenu u Njemačkoj boxam za UBF TITULU PRVAKA EVROPE.

 

U Ulcinj je stigao u subotu i narednih 10 dana će provesti ovdje gdje će odraditi završni dio priprema za meč koji ga očekuje 07. Maja u Minhenu. Ima odlične uslove za trenige u Apartmani i Vila Edita gdje radi večernje treninge u fitnes centru sa svojim trenerom Narcisom Kalajdzicem i u istoj je smješten i prezadovoljan je uslovima koje su mu pružili. Jutarnje treninge odrađuje na velikoj plaži u Ulcinju gdje svako jutro trči od 8 do 10 km.

 

``Da podsjetim prvi dio priprema sam odradio na Bjelasnici u Hotelu HAN i spremno sam dočekao 16. April kada sam trebao da boxam u Poljskoj medjutim meč je otkazan za 07. Maj u Minhenu tako da sam pripreme nastavio u Ulcinju. Nadam se da ću granice svoje forme jos pomjeriti i da ću jos spremniji dočekati meč za titulu UBF PRVAKA EVROPE.

 

Želim da se zahvalim svim svojim sponzorima na podršci kao i hotelu HAN i Vila EDITA na odličnim uslovima za pripreme i svakom bi ih toplo preporučio kao odlične destinacije za treniranje,uživanje, rekreaciju i odmor.``

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.