x

Iskaz ubice trudne tinejdžerke zbog kog se Hrvatska ZALEDILA OD UŽASA!

Od tragično nastradale djevojke Kristine Krupljan (18) koju je ubio bivši dečko David Komšić (19) na groblju Markovo polje jučer se oprostila neutješna porodica, prijatelji, ali i mnogobrojni građani koje je potresao zločin. Za to vrijeme Komšić priprema odbranu i slaže kockice u bezi brutalnog ubistva koje je počinio.

- Koji je smisao njene smrti? Smisla nema, Biblija kaže da sve ima svoje vrijeme, ali je li zaista došlo njeno vrijeme? - zapitao se sveštenik tokom ispraćaja preminule Kristine čijoj ubici preti do 40 godina zatvora.

 

David je istražiteljima ispričao da je u trenutku ubistva mislio da je u vezi s Kristinom.

 

- Zajedno smo bili od 7. razreda osnovne škole. Znali smo da se svađamo. Prijavila me je da sam je pretukao, ali je povukla iskaz rekavši da je sa mnom trudna. Pravi šok mi je izazvalo kada me je tri dana prije ubistva nazvala na telefon i rekla da je već tri mjeseca trudna s drugim čovjekom. To me šokiralo. Pokušao sam tražiti objašnjenja, ali mi je rekla da ću sve saznati na vrijeme. Kobno veče išli smo u Nokturno na večeru, potom nas je dovezla ispred njene zgrade. Izvukao sam kuhinjski nož iz Kelvin Klajn torbice i zabio joj ga u vrat. Čuo sam njen vrisak i onda mi se smračilo. Znam samo da sam je nastavio bosti. Ne sjećam se svega. Izgubio sam se kompletno - rekao je Komšić policiji.

 

Zatim je nazvao oca i rekao mu: ``Mislim da sam ubio Kristinu``.

 

Otišao je kući, a usput je bacio nož u kontejner. Njegov otac Ivo nazvao je policiju i najavio da stižu u policijsku stanicu, piše Jutarnji list.

 

David je u stanici hladan kao špricer rekao: ``Ja sam je zaklao``.

 

Nanio joj je više od 60 uboda nožem. Njeno tijelo u parkiranom automobilu pronašle su komšije.

(Jutarnji list)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.