x

Istina o braku Ace Lukasa i njegove žene će vas zaprepastiti!

Ona mu prijeti razvodom svaki dan, a on...

Tek što su se vratili sa Tajlanda, Aca Lukas i njegova žena Sonja Vuksanović za novi broj magazina Stori prepričali su utiske s odmora, na koji su otišli sa kćerkama Sofijom i Viktorijom i najbližim prijateljima.

 

Toplo vrijeme i relaksirajuća atmosfera potpuno su ih regenerisali. Takođe, ovo je bila prilika da se potpuno posvete jedno drugom jer su tokom godine često razdvojeni.

 

Oduševljeni Puketom

 

- Tajland nam se generalno dopao, tako da se ove godine nismo dvoumili i birali smo ostrvo Puket, na kojem smo ranije već bili. Tu destinaciju izabrali smo i zbog društva. Brena i Boba išli su s nama i bilo nam je super, kaže Aca za Stori, dok njegova supruga Sonja dodaje da su se u toku odmora njih dvoje trudili da se pridržavaju sličnog režima ishrane kao Brena i Boba, koji su se na Puket uputili i zbog tretmana detoksikacije organizma, što čine svake godine.

 

- Trudili smo se da se pridržavamo sličnog režima ishrane. Nismo jeli hljeb 12 dana, baš kao ni slatkiše, a šećer smo crpili iz svježeg voća. Volim tajlandsku kuhinju, ali nismo bili na klasičnom detoksu - kaže Aca.

 

Bez velikih lomova

 

Putovanja su pasija bračnom paru Vuksanović, a pošto će se u aprilu navršiti pet godina otkako su u braku, jubilej će proslaviti na nekoj zanimljivoj destinaciji, mada Aca ne želi da otkriva na kojoj jer bi volio da to bude iznenađenje za njegovu suprugu.

 

Veliki problemi stvaraju velike krize u braku, a mi ih nemamo. Istina je da Aci prijetim razvodom, i to po nekoliko puta na dan, ali je moj muž na to već oguglao i samo se smije kad to izgovorim - kaže Sonja, dok Aca potvrđuje i kaže da se njemu i njegovoj supruzi nisu dešavali veliki lomovi zbog kojih se ljudi razvode.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.