x

Istokov `kec iz rukava` Nešo Drašković !

Sarajevska publika navikla na konvencionalne i već pomalo suhoparne modne revije, drugu noć Nivea Sarajevo fashion weeka zacjelo će pamtiti još dugo, dugo.
Šok, nevjericu, oduševljenje ili pak zgražavanje prisutnih izazvalo je pojavljivanje na pisti Nedjeljka Draškovića Neše, poznatijeg kao “malog od skandala“. Ništa tu ne bi bilo čudno da se „mali od skandala“ nije prošetao u ženskoj odjeći, ali i obući, noseći modele poznatog kreatora Istoka Bratića.

Iako se prvi put našao u ulozi manekena ili manekenke, Nešo je svoj dio poslao odradio sasvim profesionalno sigurno koračajući pistom u visokim potpeticama i time izazvao ovacije prisutnih. Čini se kako je prvi androgeni model u svijetu, Andrej Pejić dobio opasnu konkurenciju i to svog zemljaka Nedjeljka Draškovića o kojem će se sigurni smo još mnogo toga čuti. Na drugoj noći Fashion weeka zapjevala je Maja Milinković.

Među poznatim licima, na reviji sreli smo: Anu Damjanović,  Marija SoftuEmu GolijaninStelu ZubakDalilu Softić i mnoge druge koji su došli podržati sarajevsku sedmicu mode.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.