Ivana Selakov narednog petka ponovo pred sarajevskom publikom

28.07.2017 20:00
ivana-selakov-narednog-petka-ponovo-pred-sarajevskom-publikom-main

Kad: 28.07.2017. u 22:00

Gdje: My Face, Sarajevo, BiH

 

Odlična pjevačica Ivana Selakov narednog petka, 28. jula gostovat će u bh. prijestonici, a svoju jedinstvenu harizmu i velike hitove donosi publici u najpopularnijem klubu u gradu My Face-u.

Karijeru je počela kao prateći vokal nekim od najpopularnijih pjevača, a u toj ulozi je 2007. godine učestvovala na Evroviziji u Helsinkiju kada je „Molitva“ Marije Šerifović odnijela pobjedu. Kratko vrijeme je bila članica grupe „Beauty queens“ sa kojom je postigla zapažen uspjeh.

 

Selakov je veliku popularnost stekla duetima sa Darkom Radovanovićem „Ako je do mene“ i  Acom Lukasom „Omaklo mi se“, pjesmom koja je ujedno i njena najslušanija.

 

Ivana je jedinstvena figura na današnjoj muzičkoj sceni, jer ima i formalno obrazovanje u ovoj oblasti, diplomirala je na Akademiji umjetnosti u Beogradu, a radi i kao profesorica pjevanja u muzičkoj školi koju je sama pokrenula.

 

Neki od njenih velikih hitova su „Moje je ime sreća“, „Uradi mi to“, „Otplovimo“, „Probijam led“, „Naše malo slavlje“, „Daleko si“, „Samačka“, „Agonija“, „Bolujem godinama“...

 

Ivana je nedavno snimila i duet sa našim Srebreničanom Mirzom Selimovićem, za koji se već provjereno zna da će postići veliki uspjeh jer je ujedinio dva velika vokala.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.