x

Izašla je u dugoj suknji, ORIO se studio dok je pjevala pjesmu Marije Šerifović, a onda se SKINULA nasred bine i napravila HAOS!

Toliko se rijetko dešava da Jelena Karleuša na sva usta ishvali kandidate u “Zvezdama Granda”, da kada se zaista dogodi niko ne može da vjeruje svojim ušima!

Upravo to se desilo kada je na scenu izašla Nermina Mamanović iz Živinica.

 

Ona je prvo otpjevala pjesmu Marije Šerifović “Sama i nervozna”, i to toliko dobro da je dobila svih 7 glasova, dok joj je Marija udijelila komplimente.

 

– Puno je kandidatkinja pjevalo pjesmu “Sama i nervozna”, i nebitno da l’ je lijepa ili ružna, ali je teška pjesma. Imajući u vidu sve te kandidatkinje koje su pokušavale da otpjevaju tu pjesmu, ti si je otpjevala najbolje. Ti si tom zadatku odgovorila taman kako treba da ti vjerujemo i da ti ja dam glas – rekla je Marija.

 

Onda je na red došla Karleuša koja je bila oduševljena Nerminom – i njenim glasom i stasom!

 

– Tebe od finala ovog takmičenja dijeli samo jedna stvar – ti. Ako budeš pametno birala pjesme, ako i dalje budeš tako dobro izgledala… Mislim da neću pogriješiti, mislim da si ti najbolji ženski vokal na ovom takmičenju. Pored brutalnog glasa jako si harizmatična i dobra si riba! Podsjećaš na Selmu Bajrami, ona je zvijer! Zvijer na sceni, zvijer kako pjeva… Topina! – rekla joj je Jelena dok su Nermini od zadovoljstva oči bile pune suza.

 

Pogledajte kako je ovo izgledalo (premotajte na 32:57 minut):

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.