x

Izbjegavajte ove muškarce jer su prava nevolja!

Izlaziti ponovno nakon duge veze ili braka zna biti prilično zanimljivo, a pronaći pravog muškarca zna biti izazov.

Zbog nekih mana koje zbog početne zaljubljenosti ne vidite muškarca iz snova mogao bi postati totalni promašaj.

Ukoliko svog novog frajera prepoznajete u nekom od ovih tipova, bolje da ga dok je vrijeme ostavite. 

Emocionalno ranjeni muškarac 
Ulaziti u vezu s muškarcem koji je tek izašao iz duge veze ravno je katastrofi. Samopouzdanje mu baš i nije na nivou, a i tko želi biti 'prijelazna' djevojka za zacjeljivanje rana. Ovakvog muškarca izbjegavajte u širokom luku, pogotovo ako već znate da skače iz veze u vezu. 

Slatkorječivi
Ako je prepun riječi hvale toliko da vam je muka od njegovih hvalospjeva, možda biste ga odmah trebali napucati. Dosadan je, a i vjerojatno vas na brzinu želi odvući u krevet. Vrijeme je za omiljene tenisice za trčanje i bježite koliko vas noge nose. 

 

Ima fobiju od vezivanja
Suprotnost onom koji ne može živjeti ako nije u vezi. Nije nikada imao ozbiljnu vezu i vjerojatno se neće smiriti ni s vama. Ne treba vam još konfuzije, frustracije i slomljenih srdaca. To su muškarci koji vas ni nakon mjeseci veze neće nazvati svojom djevojkom, koji vas zovu na noćne sastanke, samo radi povremenog seksa, a potom se ne javljaju danima. Ako vam takva veza odgovara, to je u redu, ali taj muškarac očito nije spreman na kvalitetnu vezu, bar ne prema vama. 

Kralj drame 
Ukoliko ima nekih nerazriješenih stvari s bivšima, u svađi je s prijateljima, ima problema na poslu, bolje sagledajte cijelu sliku. Vjerojatno je kralj drame koji ne zna kako se konstruktivno posvađati, riješiti problem i ići dalje. Njemu je sve problem. I sve mu je drama. I za sve mrzovoljno prigovara.

Nezreo muškarac
Neki muškarci jednostavno traže majčinsku figuru. Obično ne znaju skuhati, počistiti za sobom i očekuju da partnerica sve čini osim njih. Takav jedan vam stvarno ne treba, osim ako ne trebate veliko dijete.


Izvor: 24sata.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.