x

Izbola mlađu sestru 40 puta nožem!

Jedna 14-godišnja djevojčica iz Mandlajna u Ilinoisu je ubila svoju tri godine mlađu sestru, tako što je izbola 40 puta kuhinjskim nožem, saopštila je policija, prenosi CNN.

Policija je pronašla 11- godišnju djevojčicu bez svijesti sa velikim brojem uboda na tijelu u sobi na spratu kuće u utorak ujutro, a ona je ubrzo podlegla povredama. Starija djevojčica, koja je pozvala policiju, najprije je rekla da je neko provalio u kuću, izbo njenu sestru i pobjegao. Međutim, nakon što je policija počela da je ispituje, djevojčica je priznala užasnu istinu.

Tinejdžerka je priznala da je iznova ubadala kuhinjskim nožem žrtvu – svoju polusestru jer je ova bila nezahvalna. Ona je rekla da je sestri spremala obroke i radila druge poslove. Bila je ljuta na nju jer ju je 11-godišnjakinja nedavno udarila.

Noć prije napada tinejdžerka je razmišljala petnaestak minuta, zatim sišla iz sobe na spratu do kuhinje i uzela nož, rečeno je iz policije. Nakon ubistva, ona se istuširala da spere krv i pozvala policiju.

Ona je uhapšena i optužena za ubistvo.

Susjedi i poznanici su rekli da su djevojčice živjele sa svojom majkom i da je izgledalo da se dobro slažu. Viđali su ih kako se druže i zajedno vježbaju koreografiju za nastupe navijačica.

- Uvijek su bile zajedno. Starija je brinula o mlađoji i obrnuto – rekla je jedna komšinica.

Izvor:Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.