x

Izetbegovićeva kćerka OTKRIVA PRAVU ISTINU: Evo šta je tačno u priči da sam dobila dijete sa Srbinom!

Poput bombe odjeknula je vijest širom regije da je član Predsjedništva BiH iz reda Bošnjaka i lider SDA Bakir Izetbegović postao dedo, odnosno da je njegova jedina kćerka Jasmina rodila u Holandiji žensko dijete sa svojim dugogodišnjim izabranikom Gligorom Popovićem, po nacionalnosti Srbinom.

Ovu informaciju prenijeli su brojni portali u regiji. Naime, kažu da je javna tajna u Sarajevu s kim je u vezi Izetbegovićeva nasljednica, kao i njegovo ime i prezime. “Upućeni mediji” su objavili i da je Popović nedavno sebi dodao ime i Zakarija. Međutim, ova “vijest” je daleko od istine. To je u razgovoru za Telegraf.rs demantovala sama Jasmina Izetbegović.

 

– Nisam dobila dijete, nisam udana i nisam u Holandiji – kratko je rekla kćerka lidera SDA uz osmijeh. Inače, Jasmina je jedino dijete Bakira i Sebije Izetbegović

 

Unuka prvog predsjednika BiH završila je Likovnu akademiju u Sarajevu, Odjel za grafički dizajn, nakon čega je školovanje nastavila u Holandiji, završivši postdiplomski u Amsterdamu. Danas je vlasnica i direktorka jedne marketinške agencije.

 

Inače, izvor vijesti bio je crnogorski portal Princip.me koji je, tvrdeći da je vijest potvrdila babica iz Holandije, objavio kako je Bakirova i Sebijina jedinica Jasmina u Holandiji, gdje živi s izabranikom Gligorom Popovićem, rodila kćerku. Mediji u Srbiji objavili su sa svoje strane kako se vijest u BiH ne objavljuje zbog nacionalnosti njenog momka, hvaleći način na koji Milorad Dodik, predsjednik RS, slavi prinove u svojoj familiji.

 

Izvor: Doznajemo.com/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.