x

Izgledajte šik uz minimalna ulaganja

Zima je stigla na vrata, a vi još niste obnovili garderobu? Možda za to niste imali vremena ili novca, ali ne brinite za to. Uz samo nekoliko predmeta možete ovu sezonu proći kao da ste obnovili čitavu garderobu, a zapravo ste samo dodali nekoliko predmeta. 

Siva boja

Debeli pulover

Ovo što će ovaj predmet učiniti vašoj garderobi ne može nijedan drugi. Naime, uz dobar pulover možete obući bilo šta iz ormara i svaki put ćete izgledati drugačije. Trik je da debeli pulover mora biti na kopčanje i u nekoj boji. Za ovu sezonu predlažemo boju senfa ili svijetlosivu boju.

Šalovi, kape i rukavice

Ovo troje je sasvim neophodno za svaku zimu, ali trik je što ne moraju koštati mnogo, a mogu promijeniti puno toga. Predimenzionirani šal prekrit će više od pola kaputa i izgledat ćete kao da ste sišli s modne piste, a ne da nosite kaput star tri godine. Uz pripadajuću kapu ili šešir koji će privući pogled na vaše lice te uz dobru šminku da sve poveže, spremni ste za još jednu sezonu.

Čizme do koljena

Ovo je najneophodniji predmet svake zime, čizme jednostavno ne izlaze iz mode, a ove sezone se čini da su bež i sive čizme od brušene kože neizostavan detalj. Zašto su čizme tako važne krije se u njihovoj funkcionalnosti i seksepilu.

Bez uzoraka

Možete ih nositi na sve odjevne kombinacije i pružaju vam neizostavan seksepil, a i muškarci ih vole vidjeti na vašim nogama. Ono što biste trebali izbjeći je da kupite čizme koje imaju uzorak, zakovice ili neke detalje koji su postali hit odnedavno.

Kupite li kvalitetne skupe čizme, trebate se pobrinuti da izgledaju što više klasično, tako da ih možete nositi više sezona, a da ne vrište iz koje su godine.

 

Izvor: Avaz.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.