Izlagači iz cijele BiH biće na otvaranju Pijace Pale

29.04.2017 10:00
izlagaci-iz-cijele-bih-bice-na-otvaranju-pijace-pale-main

Kad: 29.04.2017. godine u 12:00 h

Gdje: Na lokaciji stare pijace, u ulici Srpskih ratnika bb, Pale, BiH

 

Zakupci i izlagači iz cijele Bosne i Hercegovine – Pala, Prače, Breze, Goražda, Gračanice, Čapljine, Travnika, Sarajeva – spremni su za otvaranje Gradske pijace Pale. Investicija ukupne vrijednosti 4 miliona konvertibilnih maraka realizuje se u dvije etape a ključna, prva etapa koja se odnosi na natrkrivenu pijacu i parking, upravo je okončana.   

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da svojim prisustvom uveličate svečanost otvaranja Gradske pijace Pale. 

 

u subotu, 29.04.2017. godine u 12:00 h, 

na lokaciji stare pijace, u ulici Srpskih ratnika bb, Pale 

(preko puta crkve Uspenja presvete Bogorodice)

 

Stanovnici opštine Pale dobiće mjesto trgovine, razmjene, inspiracije i razgovora – Pale konačno imaju pijacu - na starom mjestu, ali u novom ruhu. 

 

Uz prigodan zabavni program biće obilježeno otvaranje omiljenog mjesta susreta svih stanovnika Pala a ceremoniji svečanog otvaranja, uz brojne zvanice i stanovnike opštine Pale, prisustvovaće gradonačelnik Istočnog Sarajeva, Nenad Vuković i načelnik opštine Pale, Boško Jugović.

 

Gradska pijaca Pale jedna od najsavremenijih i najvećih tržnica sa kapacitetima 84 prodajne tezge, dijelom za prodaju suhomesnatih i mliječnih proizvoda sa 31 rashladnom vitrinom, 12 poslovnih prostora te sopstvenim parking prostorom kapaciteta 85 parking mjesta. U sklopu pijace, kao zakupci, radiće od prvog dana proizvođači i prodavci voća, povrća, cveijeća, rasada iz cijele BiH kao i poslovne jedinice Z Marketa (Zvorničanka d.o.o.), Duhanprometa d.o.o., mesare Brojler d.o.o., pekare Željo d.o.o., ribarnice Gušti mora s.r., kladionice SPORTPLUS, LA-MA s.r., mesare Rosuljaš s.r. i drugi.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.