x

Izložba Meminih radova i promocija pića Sexes: Ćazim Osmani kupio sliku od 1500 eura!

U četvrtak, 08. maja poznati slikar Sulejman Haljevac Memo je u sarajevskom klubu People's upriličio izložbu svojih radova, kao i promociju pića Sexes, čije je zaštitno lice za područje BiH. Sve ono što je obećavao, Memo je i ispunio, a da je veoma cijenjen, pokazatelj je dolazak velikog broja poznatih lica. Veliku pažnju je izazvao dolazak albanskog biznismena Ćazima Osmanija, koji je od Meme kupio rad vrijedan 1500 eura. Pored toga, došle su druge poznate osobe: Hana Hadžiavdagić, Ahmed Švrakić, Šaćir Ameti, Enes Merdović, modna dizajnerica Adela Mahmutović, režiser Anis Mujanović, menadžeri Mario Softa, Ervin Salihbegović, Enes Kaltak...

Sve ono što je obećao, Memo je i ispunio. Prisutnima je omogućio inovativni party, te dobar provod. Uvijek raspoloženi Memo je prenio pozitivnu energiju na sve goste, koje je domaćinski dočekao. Bila je to idealna prilika da se pogledaju posljednji radovi koje je s ljubavlju spremio za sve ljubitelje umjetnosti, ali i da se proba 100% prirodan sastojak, piće koje je brižljiva razvijena kombinacija stimulacije i svježine.

 

Pored People's Cluba promocija pića Sexes i Memina izložba i  performans će biti upriličeni u sljedećim objektima: Caffe bar Retro, Element u Importanne Centru, Club People's, Que Pasa bar, Vinoteka Di Roma, Divanhana Old Town, Nargila bar Damask, Restoran Brasil, Club Premium, Caffe Liberty i Pivnica Sarajevo.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.