x

Iznenadna smrt u 43. godini: Preminula kćerka srpskog glumca, jeziva poruka na Facebooku će vas naježiti!

Književnica Ana Radmilović, kćerka pokojnog glumca Zorana Radmilovića, iznenada je preminula u 43. godini. Tu tužnu vijest objavila je Ljilja Basara na svom Fejsbuk profilu, a zasad nije poznat uzrok iznenadne smrti mlade književnice. Među posljednjim Aninim statusima na društvenim mrežama napisala je da je prošla godina bila njena najtužnija i najteža godina.

``Kao baš slučajno mašim se ja knjige, Dnevnik loše godine. Knjiga master piece, Kuci... baš me briga da pričam ko je Kuci. I od svih naslova... I čitala sam ja to, nego valjda misao vuče pogled ka naslovu. A misao je neka prođe ova godina da je se ne sjećam, ja goru nisam imala. I nije lijepo, al pročitam da još neko dijeli osjećanje i bude mi lakše. Sve što je moglo po zlu, išlo je po zlu. Gore ljude nisam upoznala. Nije me lako razočarati jer ništa ne očekujem al ima ljudi ne da su mi se zgadili nego imam fizičku reakciju na pomisao.

 

Samo sam jedan dan plivala u moru, uspjela sam čak i da se nađem u dobrom drutšvu tom prilikom. Lijepe trenutke pamtim do u detalj jer ih je bilo tri i po. Pas operisao kičmu. Jedva se iselila iz neke uklete dorćolske kuće, sanjaću je u košmarima. Omrzla Dorćol. Stalno mi je nešto falilo, cijele godine. Moja jedina sreća je bila moja baza, Balkan magazin, i da ga nema poludjela bih. Vidjela kako je naopako sarađivati sa budalama, dugo nisam morala pa sam se odvikla. Neki su histerične i sujetne žene, a neki šibicari.

 

I vidjela sam polusvijeta više nego za cijeli život. Oni šverceri i carinici iz 90-ih su gospoda spram ovih spodoba. Da, loša, loša godina. Sujeverno jedva čekam da prođe. I molim Boga da bar ovih 8 dana niko više neće umirati``, napisala je Ana krajem decembra 2016.

(Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.