x

Izvodili jedanaesterce čak dva dana !

Kako prenose američki mediji, nakon što je meč između Bishop`s of La Jolla Higha i San Diego Crawford Higha poslije produžetaka završio 3-3, prišlo se izvođenju jedanaesteraca. Obzirom na činjenicu da je utakmica počela u 15.30 sati po lokalnom vremenu, sudac ju je zbog mraka prekinuo pri rezultatu 21-21 poslije 21 izvedene serije, odnosno ukupno 42 udarca.

Na isto su se mjesto ekipe ponovno vratili dan kasnije, u srijedu, te nastavili maraton jedanaesteraca. Isti je napokon završio u 50. seriji, kada je Bishopov Matt Harris pogodio 99. jedanaesterac, odnosno kada je, nakon njega, Crawfordov neimenovani izvođač promašio okvir gola.

- Nikad nisam čuo da su se penali raspucavali tako dugo. Bilo je to nadrealno iskustvo. Mi smo imali prilika za pobjedu koliko i oni – rekao je na kraju trener pobjedničke ekipe Malcolm Tovey, dok je strijelac pobjedničkog pogotka dodao:

- Postajali smo strahovito nervozni sa svakim sljedećim udarcem. Svaki od njih mogao je značiti kraj. Od svakog je zastajao dah.

Izvor: Dnevni avaz/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.