x

Izvučeni dobitnici nagradne igre „Nova tura Sky Cola avantura“

Nakon slanja brojeva fiskalnih računa sa kupovinom Sky Cola boca u toku jednog mjeseca, izvlačenjem sretnih dobitnika 24.08. završena je nagradna igra „Nova tura Sky Cola avantura“.  Najsretniji ljubitelji Sky Cole su imali priliku da dobiju fenomenalne nagrade. Nagradno izvlačenje je realizirano kroz softversku aplikaciju metodom slučajnog uzorka u prisustvu tročlane komisije koja je nadgledala ispravnost izvlačenja dobitnika.

Glavne nagrade, tri fenomenalna putovanja otišla su u Sarajevo, Stolac i Teslić. Tako će Mirveta Jažić iz Sarajeva, Senad Hasić iz Stoca i Ivana Marković iz Teslića imati priliku ludo se zabaviti na putovanjima po izboru putem Kompas vouchera. 

 

Pored putovanja, ostale nagrade će također zasigurno obradovati njihove dobitnike. Ponosni vlasnici Apple iPad Air 2 postat će Kornelija Arapović iz Čapljine, Darija Škulj iz Turbeta, te Dragana Tesnović iz Banja Luke.

 

Pored toga, iPhone-i 6s će obradovati Admira Karajčića iz Olova, Mehmeda Džinića iz Gradačca, te Gorana Turudija iz Gradiške.

 

Dobitnike ostalih nagrada možete pronaći na stranici www.skycola.ba 

Čestitamo sretnim dobitnicima! Sarajevski kiseljak d.d. će kontaktirati dobitnike o načinu preuzimanja osvojenih nagrada.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.