x

Jägermeister Spice - zimski začin na njemački način !

Ista provjerena receptura pojačana začinskim cimetom i blagom dozom vanilije – rezultat ovog fascinantnog miksa je Jägermeister Spice, novi okus biljnog likera čuvenog njemačkog brenda koji će zaslugom kompanije G3 Spirits, ekskluzivnog zastupnika Jägermeistera za Bosnu i Hercegovinu, ove zime ugrijati domove i u našoj zemlji. 

Dolazak limitiranog izdanja Jägermeister Spicea na tržište BiH obilježen je u ugodnom ambijentu restorana Dunja, neformalnim prijateljskim druženjem na kojem su ulogu ekskluzivnih degustatora imali urednici i novinari iz cijele Bosne i Hercegovine, blogeri, te osobe iz javnog života.

 

- Drago mi je što smo predstavnicima medija omogućili da na ovom druženju makar malo pobjegnu od žurbe i stresa kojem su svakodnevno izloženi. Želimo im se zahvaliti za podršku, ali im i pružiti priliku da prvi isprobaju okus novog pića. Uvjereni u jedinstvenost njegovog okusa, vjerujemo da će upravo oni biti najbolji  suci koji će podijeliti svoja iskustva degustiranja Jägermeister Spicea -  kazala je Kristina Naletilić, brend menadžerica njemačkog brenda za BiH. 

 

Kroz eksploziju aroma degustatore je vodio barmen Denis Memić. Neobična i inovativna demonstracija, kakva i priliči njemačkom brendu, otkrila je prisutnima tajnu kako ovo piće može postati nezamjenjiv dio ugodnih druženja s prijateljima, prezentirajući im načine spravljanja i aranžiranja koktela i zimskih napitaka sa Jägermeister Spiceom.

 

Nakon degustacije i kratke prezentacije, prisutni su se okušali u spravljanju i aranžiranju koktela i napitaka, a najkreativniji i najvrjedniji okitili su se nagradama.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.