x

JAČA OD BOLESTI: Donna Ares ponovo pobijedila bolest!

Bosanskoj pjevačici Azri Kolaković, koja je poznatija pod umjetničkim imenom kao Donna Ares, ljekari su 2014. godine dijagnostikovali kancer. Danas, dvije godine terapija i borbe za život, pjevačica je konačno uspjela da pobijedi opaku bolest.

Međutim, njena borba je bila duga i iscrpljujuća. U aprilu 2015. godine dobila je prvu bitku, metastaza nije bilo. A u maju 2016. godine  fotografijom na ``Fejsbuku`` Donna Ares saopštila je da postoji mogućnost da se karcinom vratio. Uslijedila je još jedna borba, iz koje je Dona Ares izašla kao pobjednica.

 

- Ko je pratio i čitao knjigu zna šta se dešavalo tog datuma i zašto je važan, 24.10. druga godina. I najnovija saznanja danas iz bolnice ... Odlični rezultati PET CT-a. E pa od danas se računam kao zdrava, iako još na oporavku, ali bez te proklete životinje. Jer danas je odličan dan i zdrava jača sam! Hvala na podršci iako vi već znate moju večnu zahvalnost na snazi koju ste mi dali kad je trebalo. Volim vas - napisala je danas Dona u komentaru uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.