x

JADNO DA JADNIJE NE MOŽE: Pogledajte šta je Ervin javno uradio Stefani!

Odnos Stefani i Ervina, pa onda Ervina i Barbare, top je tema u kući Velikog brata, ali i izvan nje. Ipak, rijaliti Romeo je debelo pretjerao, a Zorici se povjerio kako Stefani ne bi pogledao da je napolju: "Odbili su me njeni postupci. Napolju ne bi pričao... Nisam nikad u društvu takve cure, kamoli da budem s njom. To samoproblemi..."

Iako je  priznala da su se njeni osjećaji prema Ervinu ohladili, Stefani je ipak ponovo završila kod njega u krevetu, a Velikom bratu nije znala da odgovori na pitanje da li će se ta veza nastaviti.

 

A ljubavna drama kao da se tek sprema. Ervin je otkrio šta zaista misli o Barbari, a šta o Stefani. 

 

Stefani reče da je žalila poslije prvog se**a, a poslije ovog milovanja će opet. Ervin je pred kamerama rekao da bi ga bilo sramota da ga vide sa Stefani u gradu.

 

A nije ga bilo sramota sa njom da ima s**s? Više puta. I da je grli i mazi. Po njegovom priznanju ispada da je ona priča da je novi Nemeš netačna. Ako ništa drugo, on je uz Marijanu stao i na ulici, a ovaj ne bi ni iz pristojnosti. Za to vrijeme, Stefani kao da ne zna šta joj sprema...

 

Velikog Brata zanimalo je da li je njegov tip više Barbara ili Stefani.

 

- Ja sam trenutno sa Stefani, ali za Barbaru mogu da kažem sve najbolje. Ona je djevojka koja je dosad najveći utisak ostavila na mene, ali trenutno sam sa Stefani, tako da je i ona OK cura. Ne želim puno da pričam o Barbari - okolišao je Ervin, ali ``nemilosrdan`` Veliki Brat nije mu dao tek tako da se izvuče - pitao ga je i kakav bi bio njegov odnos da se Stefani nije vratila u kuću.

 

- Isti kao i dosad, mi smo ovdje samo prijatelji - tvrdio je.

 

S Ervinom je u ispovjedaonici bila i Ivona s kojom je postao jako blizak prijatelj, a s kojom je na žurki pričao o svom odnosu s Barbarom. Dok su nešto šaputali, Ervin joj je objasnio da ga je strah da ga Barbara ne odbije, a ona mu je rekla da je procvjetao otkako je počeo više da se druži s njom.

(24sata.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.