x

JANA PROGOVORILA O NAJTEŽIM TRENUCIMA: U 3 mjeseca sam izgubila OBA RODITELJA, ali pjesma mi je pomogla!

Pjevačica Jana Todorović posljednje puni sve objekte zahvaljujući svom glasu i popularnim pjesmama, ali malo ko zna nešto o njenom privatnom životu. Ona je prošle godine u roku od tri mjeseca ostala i bez oca i bez majke, a samo joj je pjesma pomogla da taj težak period prevaziđe.

``Bilo je teških trenutaka u mom životu, ali i tada sam morala da pjevam. Izgubila sam roditelje prošle godine, i to u tri mjeseca. Prvo mi je majka umrla, pa otac. Oni su mi dali posebnu snagu i svaki put mislim da su tu oko mene i da me podržavaju u svemu što radim. Najteži trentutak u životu mi je bio taj kada sam izgubila roditelje. Ne želim nikome to, ali opet je pjesma ta koja mi je pomogla da što prije prevaziđem te stvari``, kaže popularna pjevačica.

 

Jana živi u Njemačkoj, a u Srbiju dolazi kada ima poslovne obaveze, a svoje slobodno vrijeme provodi sa kćerkom.

 

``Imam kćerku, koja ima deset godina, i trudim se da provodim što više vremena sa njom. Radim kao svaka druga osoba svoj posao, naš privatan život ne trpi zbog naših radnih obaveza. Snalazim se dobro u inostranstvu, ne znam šta da kažem. Od jutra listam naše novine i pratim sve što treba, ali nisam nešto opterećena``, kaže pjevačica.

 

Jana je objasnila i otkud to da je toliko popularna i da su njeni nastupi dosta posjećeni, a da je skoro nema u medijima.

 

``Pa dobro, ne mogu da kažem da nije potrebna neka doza da me ima u medijima, ali to je isključivo kada imam povoda za tim. Po mom mišljenju, moji nastupi su najbolja reklama, to je najbitnije. Od samog početka karijere je bilo tako, a evo, skoro 19 godina sam na estradi i pojavljujem se isključivo kada za to ima povoda. Sve preko toga je bespotrebno``, smatra Jana, a na pitanje šta to posjeduje, pa publiku odmah digne na noge, kaže:

 

``Pa ne znam, pored svojih pjesama, imam vjerovatno taj kvalitet u glasu, energiju koju umijem da prenesem na publiku, to je pravi recept za dobar provod.``

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.