x

JANA, TANJA SAVIĆ, MAJA MARIJANA I ESTRADA U SUZAMA: Danas obavljen posljednji oproštaj poznatog estradnog menadžera!

Na lokalnom groblju danas u Tabacima (Lukavac) uz brojne kolege i prijatelje sa estrade na vječni počinak ispraćen je estradni menadžer Enes Ibrić poznatiji široj javnosti pod nadimkom Popak (1958). Jedan je od najpoznatijih estradnih menadžera u regiji, koji je svoju dugogodišnju karijeu počeo i razvijao u Bosni i Hercegovini. Enesova smrt pogodila je cijelu estradu. 

Kako su i objavili skoro svi mediji u našoj zemlji, Enes je preminuo u svom domu od posljedica srčanog udara.Posljednjih godina imao je problema sa srcem i nažalost posljednju bitku nije dobio.Bio je iskreni prijatelj i dobar čovjek, veliki broj danas zvučnih estradnih imena Enes je pomagao godinama i napravio od njih ono što danas jesu.Jedan je od rijetkih i poštenih menadžera čiji savjeti su od nekih pjevača napravili prave zvijezde. 

 

Kako kažu ljubav i prijateljstvo su nešto što je neminovno u svačijem životu.Dok čovjek živi, on osjeća potrebu da voli i da bude voljen, da ima prijatelje jer bez ljubavi i prijateljstva njegov bi život bio prazan i potpuno bezvrijedan.Danas smo svi svjedoci koliko je Ibrić većinu od nas cijenio, poštovao i koliko je imao prijatelja koji su ga beskrajno voljeli.Veliki profesionalac, zaljubljenik muzike i pravi prijatelj, komentari su mnogih kolega sa estrade. 

 

Posljednjem ispraćaju od kolega i prijatelja sa estrade prisustvovali su Ivan i Jana Todorović, Maja Marijana, Enes Begović, Kemal Hasić, Nerko Mujkić, Senahid Alić, Mirko Pavić, Olja Bajrami, Nihad Kantić-Šike, Nihad Fetić-Hakala, Ispred OTV-a Danica Paradžiković i Bernarda Veselčić, Emir Đulović, Mensur Salkić, Šaćir Ameti, Sanja Maletić, Amira Mujačić, Irma, Aysela, Zike Hurić, Goran Ratković-Rale, Minur Selman, Nihad Alibegović, Tanja Savić i brojni drugi... 

 

Redakcija našeg portala porodici upućuje izraze iskrenog saučešća. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.