x

JAVILE SE NA OGLAS ZA SE*S, UPALE U KLOPKU: Umjesto romantičnog druženja monstruozni par ih...

Policija u Njemačkoj istražuje smrt dvije žena koje su držane kao taokinje i mučene. Jedan muškarac i njegova bivša supruga namamili su ih oglasom i zatočili u svom domu, javlja BBC Osumnjičeni Wilfred W. (46) i Angelika B. (47), uhapšeni su prošle sedmice i optuženi za ubistvo. 

Muškarac je u sudu porekao zlodjelo, no njegova je partnerica, navodno, sve priznala. Policija misli da bi moglo biti još žrtava te pretražuje dom ubojitog para u sjeveroistočnom dijelu Njemačke.

 

Policija već sedmicama istražuje slučaj smrti 41-godišnje Susanne F. koja je bila zatočena i mučena u kući bivših supružnika. Preminula je u bolnici nakon što ju je par navodno pokušao vratiti u njen dom.

 

Na konferenciji za medije policija je rekla kako vjeruje da su bivši supružnici ubili i raskomadali još jednu mladu ženu te njene ostatke ubacili u kamin.

 

Annika W. (33), kaže policija, pretrpjela je najgori mogući oblik psihičkog mučenja. Baš poput Susanne, i ona se javila na oglas za romantičnu vezu. Obje su žene premlaćene, zavezane i gažene.

 

Policija misli da je zločin imao više veze s moći, nego sa sek*om. Angelika B. je navodno sve priznala pravdajući se da je samo slušala naredbe svog bivšeg muža. Ona ga se, kaže, bojala jer je i nju znao mučiti.

 

Daljnja istraga upućuje na to da možda postoji i žena koja je preživjela susret sa zločinačkim parom.

(avaz.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.