x

JE LI SE ĐOGANI PREZIVA?ISTA JE KALAŠTURA: Miljana isprozivala Lunu, ona je gledala s gađenjem i počela da se dere na sav glas! (VIDEO)

Miljanin ulazak u ``Zadrugu`` i dalje izaziva veliki haos među ukućanima, a danas je ludilo nastalo između nje i Lune kada je Kulićeva trebalo da se izjasni oko najomraženijeg zadrugara.

- Relativno sam skoro došla. Ja ove ljude ovdje ne poznajem, nikoga ovdje ne volim - rekla je Miljana, a onda je suzila izbor i izjavila da su joj najmanje drage osobe Lepi Mića zbog vrijeđanja žena (kao i svi muškarci koji čine isto) i Luna.

 

- Mića nakaza i Luna. Luna Đogani, ako moram i prezime da kažem...je l` se Đogani preziva? - rekla je Miljana, a onda i obrazložila.

 

- Ti si se ozbiljno nakačila na mene - dodala je Luna na to.

 

- Nemam problem s tim da kada nešto nemam, ja potražim. Isto tako, ko god da mi je potražio nešto dala sam i nemam potrebu da prebacujem, to je za mene prostački, to prostakuše rade, kao one na pijaci najgore kalašture. Ja sam od nje pozajmila sok, dala mi je, juče mi je prebacila zato što sam iznela svoje mišljenje da je Kija ok, i o odnosu nje i Slobe - počela je Miljana, a Luna je pobijesnila.

 

- Ti mene ne poznaješ, ne znaš ništa o meni, a dala si sebi za pravo da komentarišeš. A onda bez blama sjediš na mom krevetu, obraćaš mi se, tražiš mi... Ja bih mogla mnogo toga da kažem za tebe, ali ne želim da komentarišem, jer te ne poznajem! Očigledno si se nakačila na mene prije nego što si ušla ovdje, kao i svaka osoba koja je ušla ovdje! - drala se Luna pred svima.

 

- Sigurno, da, jako si bitna ovdje... - rekla je Miljana.

 

- Ostavite me na miru! Svi ste se ušli i nakačili se na mene što sam se zaljubila u oženjenog muškarca! Šta vas briga?! Vi ste svi savršeni, pošteni...gledajte vaše savršene živote, ostavite mene na miru! Skinite mi se s grbače više! - vikala je Luna.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.