x

JEDETE I DIŠETE OTROVE: Ovaj kineski uređaj izvlači otrove iz hrane, prostorije i organizma!

JEDETE I DIŠETE OTROVE! OVAJ UREĐAJ OTROVE IZVLAČI IZ HRANE, PROSTORA I ORGANIZMA! ŽELITE LI OČISTITI HRANU? STERILIZIRATI URED, BAR, APARTMAN, GYM, SAUNU, STAN? ŽELITE LI POBOLJŠATI ZDRAVLJE? ŽELITE LI OČISTITI SEBE IZNUTRA? OBJAVITE RAT ALERGIJAMA, VIRUSIMA, BOLESTIMA I BAKTERIJAMA – ZDRAVSTVENO ČUDO KINE!

OZONATOR (Pročišćivać voća i povrća) usisava sve otrove iz voća, povrća i mesa. Ono što ne vidite – ovaj uređaj će vam pokazati i odstraniti. Pročistite voće i povrće od pesticida, meso od antibiotika i hormona rasta, vodu od bakterija i otrova, zrak u prostoriji, potpuna detoksikacija. Unosimo u sebe ono što nikada nije ulazilo u čovjekovo tijelo. 

 

Ozonator je umjetni stvaratelj aktivnog kisika i boravak u prostoru koji ozonirate pomaže zdravim ljudima, lakim i najtežim bolesnicima, jer čisti kisik ubrzava oporavak. Svijet svjedoči i o čudesnim ozdravljenjima, alergije i ostale bolesti imaju ozbiljnog neprijatelja, svaka tegoba koja se boji aktivnog čistog kisika i ozona…

 

OZONATOR (Pročišivać voća i povrća) sterilizira prostorije. Uklanja miris duhana, zagušljivost i smrad, uništava bakterije odjeće, tepiha, sprječava zaraze, ubija vlagu a sve znojne prostorije prije ventilacije pretvara u sterilizirane; Neugodni miris od kućnih ljubimaca. Nakon što stavite odjeću u ormar, uključite ovaj uređaj i odjeća će biti čista, bakterije uklonjene i biti će spriječene pojava plijesni.

 

TIENS (na kineskom NEBESKI LAV) - dokazano pomaže zdravlju, posjeduje EU dozvole i svjetske certifikate. Pročiščivać Ozonator službeno nije lijek i ne liječi, ali značajno doprinosi stvaranju klime koja će organizmu dati konkretne odgovore. TIENS je jedna od najmoćnijih zdravstvenih biotehnoloških kompanija u Kini, a tretira se najuspješnijom u Aziji.

 

Aktivni kisik (ozon) uništava sljedeće:

 

A. Bakterije – Bacillus atrophaeus, Bacillus anthracis (Anthrax), Escherichia coli, Salmonella choleraesuis, Methicilin resistant Staphylococcus aureus (MRSA), Pseudomonas aeruginosa, Salmonella typhimurium, Tubercle bacillus, Streptococcus pyogenes, Listeria monocytogenes.

 

B. Virusi – virus gripe tip A, virus ptičje gripe H5N1, virus svinjske gripe H1N1, virus herpesa, vaccinia virus, adenovirus.

 

C. Plijesan – Aspergillus niger, Stachybotrys chartarum (crna plijesan).

 

Više o ozonatoru, masažeru glave i kičme na:
 www.nebesko.com

 
Tu je i Facebook stranica:
https://www.facebook.com/Nebeskocom-587668414718717/?fref=ts

 

E-mail, upiti i narudžbe: [email protected]

 

Telefon: +385/095-730-2779

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.