x

JELENA GOLUBOVIĆ PREVRŠILA SVAKU MJERU: Evo šta je rekla za teško oboljelu Isidoru Bjelicu!

Rediteljka Jelena Golubović, koja se trenutno nalazi u rijaliti šou Hotel Maldivi, prevršila je sve mjere kada je bez imalo osjećanja napala književnicu Isidoru Bjelicu, koja se trenutno nalazi na liječenju u Švajcarskoj zbog karcinoma.

Dok Isidora po treći put bije bitku sa opakom bolešću, Jelena u rijalitiju nastavlja da je napada, ne vodeći računa na njeno teško zdravstveno stanje, a sebe predstavlja kao veliku vjernicu.

 

Naime, u Maldivima se povela priča o Isidori, a rediteljka je bijesno rekla da je Isidora dobila što je zaslužila.

 

``Najviše mrzim kada nemaš ništa za koga da kažeš, onda kažeš dobra je. A ta ista Isidora Bjelica mi je ostala dužna pare. Rekla sam, ko god je mene prešao, nije dobro prošao, pa ni Isidora Bjelica. To sam joj ja i prognozirala. Na tuđim suzama se ne gradi sreća, to je Bjelica uradila``, rekla je Goluvobićka.

 

Podsjetimo, Golubovićka je prije dvije godine u rijaliti šouu ``Farma`` iznijela veoma teške optužbe na račun književnice rekavši  da je Isidora izmislila da boluje od karcinoma kako bi došla do novca. Potom je i optužila Bjelicu da joj duguje 2.500 eura. Književnica se odmah oglasila putem svog Tviter profila: ``Nikada niko nije trpio ovako gnusne neljudske napade i monstruozne laži kao što sam ja doživjela od izvijesne J.G``.

 

Isidori Bjelici prije dvije godine dijagnostifikovan je karcinom jajnika i podvrgla se veoma teškoj operaciji prilikom koje joj je izvađena materica. Iako se mislilo da je pobijedila ovu opaku bolest, Isidora trenutno vodi veliku bitku za život.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.