x

JELENA KARLEUŠA I CECA RAŽNATOVIĆ ZAJEDNO U ZVEZDAMA GRANDA: Tajni plan Saše Popovića izazvao haos!

Srbijom je odjeknula prava estradna bomba! Kako prenosi Kurir Stars, Saša Popović, vjerovali ili ne, pregovara sa Cecom Ražnatović o njenom učešću u žiriju ``Zvezda Granda``!  Direktor ``Granda`` je, navodno, došao na ideju da spoji pred kamerama dvije ljute rivalke, Cecu i Jelenu Karleušu, koje su u žestokom sukobu već dvije decenije. 

Prema informacijama izvora dnevnog lista, on je još prije mjesec dana počeo pregovore sa Cecom: 

 

- Znajući njen stav da ne želi sukob sa JK i da je maksimalno izbjegava, Saša je odmah na početku razgovora sa Ražnatovićkom napomenuo da ne mora da bude direktnog susreta između njih dvije. Objasnio joj je da bi ona mogla da sjedi u drugoj prostoriji koja je namijenjena tajnom članu žirija, pa bi, u tom slučaju, Ceca i Jelena jedna drugoj samo čule glas. Ceci se, međutim, ta namjera nije baš svidjela.

 

Popović je, ipak, kako se navodi, odlučan u namjeri da postigne ono što do sada nikom nije pošlo za rukom. 

 

- On na sve načine nedjeljama pokušava da ubijedi Cecu da prihvati njegovu ponudu. Govori joj da u tome nema ničeg lošeg, da njihova namjera nije da izazovu sukob između nje i JK, već isključivo da gledaocima pruže zadovoljstvo da gledaju dvije najveće zvijezde u jednom šou programu. Ostalo je na tome da Ceca dobro razmisli o ponudi, a odluku će im javiti u narednih nekoliko dana - završava izvor.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.