x

JELENA KARLEUŠA PRIVATNIM AVIONOM STIGLA U SARAJEVO: Svojom izjavom mnoge je ostavila bez komentara!

Jelena Karleuša je privatnim avionom iz Beograda stigla na sarajevski aerodrom oko 18:30 sati. Ljubazno se pozdravila sa novinarima i fanovima, nakon čega je otišla na Crveni tepih ispred Narodnog pozorišta kako bi prisustvovala svečanom zatvaranju Sarajevo Film Festivala. ``Ne treba mi pratnja, vezana sam za ovaj grad``, rekla je pjevačica po dolasku u Sarajevo. 

Pop pjevačica Jelena Karleuša je večeras oko 18:30 sati sletjela na sarajevski aerodrom i izazvala ogromnu pažnju novinara koji su došli zabilježiti njen dolazak, ali i prisutnih koji nisu mogli smaknuti pogled sa atraktivne pjevačice, koja je bila odjevena u crnu, dugu haljinu koju je specijalno za Sarajevo Film Festival naručila iz Milana.

 

Jelena je iz Beograda došla privatnim avionom u društvu portparola Zorana Birtaševića, a kako je ranije istakla veoma joj je drago što je ove godine jedan od počasnih gostiju prestižnog Filmskog festivala.

 

Nakon što se pozdravila sa brojnim regionalnim novinarskim ekipama, te fanovima, pjevačica je sjela u luksuzni automobil koji ju je odvezao na Crveni tepih ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu, a ekipa ekskluziva.ba portala vam uskoro donosi i taj dio fotografija.

 

Zanimljivo je da Jelena nije zahtijevala pratnju od sarajevskog aerodroma do Narodnog pozorišta, jer kako je istakla ne osjeća da joj potrebna iz razloga što je vezana za Sarajevo.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.