x

JELENA NAĐ: Alberta štiti moćnik čije ime javno ne smijem da kažem, ALI SAM GA REKLA POLICIJI!

Supruga Alberta Nađa Jelena kaže za Informer da je bivšeg fudbalera i funkcionera Partizana sve dosad štitio neki moćnik. Ona je policiji otkrila ime tog čovjeka iz sijenke, pa se nada da će njen muž konačno odgovarati za to što ju je tokom braka tukao i sek*ualno zlostavljao. Jelena je u razgovoru za Informer naglasila da je prethodne tri godine svake nedjelje odlazila u sud i tužilaštvo tražeći zaštitu od bivšeg supruga, kojeg je optužila da je pred najstarijim sinom pokušao da je siluje i da ju je više puta premlaćivao. 

Takođe, zahtijevala je od nadležnih organa pomoć pri naplati alimentacije, ali ističe da je uvijek nailazila na negativne odgovore i zatvorena vrata.

 

Ugrožena djeca

 

Albert Nađ je jučer saslušan u zgradi Policijske uprave u Beogradu. Saslušanje je trajalo dvadesetak minuta, a prema saznanjima Informera, bivši fudbaler je demantovao sve optužbe koje je supruga iznijela na njegov račun. Ona, međutim, ostaje pri svojim tvrdnjama. 

 

- Nadam se da će istraga pokazati šta se dogodilo i da će nadležne institucije reagovati na adekvatan način. Dosta su mom bivšem suprugu čuvali leđa - kaže Jelena, a na pitanje ko je dosad štitio Alberta Nađa odgovara:

 

- Ne smijem da vam kažem, razumite me. Znam, ali ne smijem da kažem. Jedva sam se usudila da otkrijem ime policiji. Sad imaju čime da se pozabave.

 

Javnost je zgrožena međusobnim optužbama bivših supružnika, jer su i jedno i drugo iznijeli strašne i šokantne detalje iz privatnog života. Kako zajedničkog dok su bili u braku, tako i o razmiricama koje su uslijedile poslije razvoda. Najviše su svim tim ugrožena njihova djeca, sinovi Nemanja (20) i Nikola (16), i kćerka Jana, koja ima samo devet godina. Jelena, sa kojom djeca žive, kaže da pokušava da ih zaštiti na sve načine.

 

- Išla sam na razgovor kod učiteljice, koja mi je rekla da Janini vršnjaci očigledno ne znaju šta se dešava, da nema zadirkivanja niti bilo kakvih problema. Jani nisam dozvolila ni da gleda emisiju na TV Prva kad sam ja gostovala, ni onu na TV Pink kad je gost bio moj bivši suprug. Moja kćerka je, srećom, još mala da bi čitala novine, tako da uspijevam da je sačuvam od svega. Nikoli sve ovo teško pada, ali svjestan je šta se dešava i bio je u policiji da svjedoči. A Nemanja je svoj čovjek, punoljetan je i rekao je šta je imao - ističe Jelena.

 

Izložena pljuvačini

 

Ona se nada da će je prvi put državni organi razuvjeriti da žene nisu svjesno ugnjetavane u Srbiji.

 

- Nadam se da nismo propali kao država, iako me institucije ničim dosad nisu uvjerile u suprotno. Tri godine obijam pragove sudova i tužilaštava, i ništa. Razapeta sam u javnosti, izložena pljuvačini, a samo sam progovorila o porodičnom nasilju. I bivša djevojka mog bivšeg supruga, koja meni nikad nije bila prijateljica, takođe ga je optužila za zlostavljanje. Zar da se dvjema suparnicama tako poklapaju priče?! Pa nijedan um nije toliko bolestan da izmisli sve te detalje koje sam iznijela javno - naglašava Jelena.

(Informer.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.