x

JELENA ROZGA ŽELI NA EUROSONG !

Iako se Nova godina sve opasnije približava, vijesti i detalja o idućem izboru za predstavnika Hrvatske na Eurosongu, Dori, još uvijek nema. Ali, kako se čini, biće tu mnogo poznatih i već afirmisanih hrvatskih zvijezda, a između ostalih i Jelena Rozga.

Iako se u ovo doba godine uglavnom već znalo mnogo detalja oko hrvatskog izbora za pjesmu Evrovizije, ove godine čelni ljudi HTV-a odlučili su da ostanu pomalo tajnoviti po tom pitanju. Ipak, idućeg vikenda trebalo bi svi detalji da budu poznati, što je potvrdio i sam autor projekta Aleksandar Kostadinov.
Čini se da na jubilarnoj, dvadesetoj Dori neće biti anonimnih pjevača, već bi za odlazak u Azerbajdžan trebalo da se bore najpoznatiji hrvatski pjevači, kao i oni koji su proteklih dvadeset godina već pobjeđivali na Dori. U kuloarima se šuška kako je splitska pjevačica Jelena Rozga gotovo sigurno jedna od mogućih takmičarki.
- Ne samo ona, već se nadam da ćemo vidjeti i mnoge druge poznate hrvatske pjevače, kao i one koji su već pobjeđivali. Bit će to pravi spektakl, ali sve pojedinosti objavićemo iduće nedelje – rekao je za Story Kostadinov.
A prisjetite se Jeleninog nastupa na Dori 2006. godine:

Izvor: ``Scandal``