x

JELENI JE UBICA GLAVU SMRSKAO U KOMBIJU, POSTOJI SVJEDOK! Najnovije istraživanje napravilo HAOS U ISTRAZI!

Policija u okviru istrage ubistva pjevačice „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović (33) provjerava još jednu tvrdnju o mogućem mjestu njenog ubistva, a kako „Alo!“ nezvanično saznaje, postoji mogućnost da je Jelena ubijena u kombiju! Policiji se prije izvijesnog vremena javio svjedok, koji je ispričao da je “svojim očima vidio kombi na borčanskom nasipu, gdje je 3. aprila 2016. nađeno Jelenino tijelo, a da je isti kombi vidio dan ranije u dvorištu porodične kuće Marjanovića.”

- Inspektori su s velikom ozbiljnošću pristupili provjeri ovih informacija. Svjedok je rekao da je vidio kombi svijetle boje između kanala i glavnog puta u naselju Crvenka. Bio je izričit da je kombi vidio u noći između 1. i 2. aprila 2016. na kolskom putu koji vodi od kanala u kojem je nađeno Jelenino tijelo do glavne saobraćajnice u naselju Crvenka. Prema njegovim riječima, isti kombi viđen je i 1. aprila 2016. u dvorištu Marjanovića - kaže naš sagovornik i dodaje da je policija najprije sumnjala da je ovaj kombi bio „čistač“.

 

- Policija je prvobitno sumnjala da je upravo ovim kombijem Jelenino tijelo dovezeno na nasip i bačeno u kanal pun vode, te je zbog toga to vozilo bilo jedan od dokaza da je ubica prikrivao tragove zločina. Međutim, daljom istragom došlo se do novih saznanja koja bi mogla konačno da riješe jednu od najvećih misterija ovog zločina, a to je mjesto Jeleninog ubistva - objašnjava naš sagovornik.

 

Prema njegovim riječima, istražitelji ne isključuju ni mogućnost da je pjevačica usmrćena upravo u tom kombiju, a ne u kući ili na samom nasipu gdje je tijelo nađeno.

 

- Postoje izvijesne indicije koje ukazuju na to da je ubica zadao Jeleni smrtonosne udarce upravo u kombiju. To je vrlo moguće, jer je kombi vozilo koje svojim gabaritom dozvoljava da se u njemu izvrši ubistvo. Zadnji, tovarni dio ovog vozila nema prozore, što je vrlo pogodno, jer niko spolja ne može da vidi šta se unutra dešava - ispričao je naš izvor upućen u slučaj.

 

Kako kaže sagovonrik „Alo!“, još jedan trag vodi istražitelje do sumnje da je Jelena ubijena u vozilu.

 

- U kući porodice Marjnović nisu nađeni tragovi zločina, a na mjestu gdje je pronađen Jelenin leš takođe nije bilo tragova krvi, što bi moglo ukazati na to da je ona ubijena na nekom sasvim trećem mjestu. Sudeći po priči svjedoka, koji tvrdi da je svojim očima vidio taj kombi u kritično vrijeme, policija ne isključuje ni opciju da je upravo ovo prevozno sredstvo mjesto na kojem se dogodilo svirepo ubistvo - kaže naš sagovornik.

 

Podsjetimo, iako u naredbi za sprovođenje istrage protiv Zorana Marjanovića (39), supruga ubijene pjevačice, koji je osumnjičen za ovaj zločin, stoji da je nesrećna žena ubijena u kanalu na nasipu Crvenka u Borči, postoje i brojni dokazi, sumnje i indicije koji ukazuju na to da se ubistvo dogodilo na nekom drugom mestu, a da je telo tu naknadno doneto i bačeno.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.