x

JELENIN PAKAO OD ŽIVOTA! Evo kako su sve MARJANOVIĆI MALTRETIRALI NESRETNU PJEVAČICU!

Zoran Marjanović se prema svojoj supruzi Jeleni ophodio kao prema sluškinji, a u kući Marjanovića u Borči ona je služila bukvalno kao čistačica i kuharica! Zoran je Jeleni često govorio da ne može da spava s njom u krevetu jer je `krava debela`, pa je nesretna žena sa kćerkom često noćila na trosjedu u studiju koji se nalazi u dvorištu, pored kuće. Dok je ona spavala tamo, Zoran je odlazio kod svoje ljubavnice Zorice Zoke Mitrović, sa kojom ima vanbračnog sina.

Jelena je zbog svega toga, mjesecima prije nego što je ubijena 2. aprila 2016, bila jako utučena i ozbiljno je razmišljala da se razvede od Zorana!

 

Ovo je juče ekskluzivno za Informer ispričala Jelenina bliska rođaka, koja iz straha od Marjanovića nipošto nije željela da joj objavimo ime. Odlučila se, kaže, da progovori kada je saznala detalje svjedočenja Jelenine sestre Teodore Krsmanović, koja je prekjuče u tužilaštvu rekla da je Zoran psihički mučio i maltretirao svoju ženu.

 

- Čitala sam šta je Teodora izjavila u ponedjeljak na saslušanju kod tužioca, i to je sve tačno. I još gore je bilo nego što je ona ispričala. Jelena je na početku veze i braka mnogo voljela Zorana, ali on i njegova porodica su je godinama tretirali kao običnu robinju, slugu! U početku Jelena nije nikom pričala kroz šta prolazi, ali nekoliko mjeseci prije nego što je ubijena vidjela sam da je utučena i nekako istrošena. Jednom prilikom sve mi je ispričala... - počela je rođaka svoju priču.

 

I ona, kao i Teodora u tužilaštvu, kaže da je Zoran suprugu najviše maltretirao tjerajući je da smrša.

 

- Govorio joj je: `Kako misliš da pjevaš i da zaradiš neku lovu kad tako izgledaš?! Debela si kao krava!` Nju je to strašno mučilo, bila je stalno u stanju opasnog stresa. Nekoliko mjeseci prije tragedije rekla sam joj da se plašim da će se razboljeti od silnog nerviranja... Jelena je bila uvjerena i da je Zoran vara, sigurno je znala za vezu sa tom Zoricom Zokom Mitrović, s kojom on ima i vanbračnog sina - prepričava Jelenina rođaka, koja tvrdi da je pjevačica prije tragedije bila odlučila da se razvede:

 

- Jelena je dugo trpjela zbog kćerke, a onda je početkom prošle godine čvrsto riješila da se razvede! Rekla mi je da joj je svega dosta i da će otići iz te kuće!

 

Naša sagovornica kaže da je bila prisutna u više navrata kada su Marjanovići Jeleni naređivali bukvalno kao kućnoj pomoćnici.

 

- Donesi mi ovo, odnesi ono, operi, skuhaj... Ne pretjerujem nimalo kada kažem da je Jelena bukvalno bila rob te porodice - kaže naša sagovornica i dodaje:

 

- Znam pouzdano i da je Zoranova prethodna supruga prošla kroz tu torturu. Ona je takođe bila sluškinja Marjanovićima i jedva je pobjegla od njih...

 

Jelenina rođaka ističe i da je Zoran, povrh svega, bio bolesno ljubomoran i posesivan.

 

- Jednom smo nas dvije izašle u šetnju. Ona je prethodno kao Pepeljuga uradila sve što su joj Marjanovići naredili, da bi je pustili sa mnom. Čim smo krenule, ma nismo napravile ni 50 koraka, Zoran ju je već zvao telefonom, a onda još 10 puta dok se Jelena nije vratila kući. Pa to je bolesno! Znam sigurno i da ju je svaki čas zvao i kad bi otišla kod majke. Pa Jelena je u posljednjem razgovoru sa majkom, na dan kad je nestala 2. aprila 2016, rekla da će svratiti kod nje, ali prvo da Marjanovićima da da jedu... - prisjeća se rođaka.

 

Podsjetimo, i psiholozi koji su analizirali snimak sa slave Marjanovića, a na kome se vidi kako Jelena pognute glave i tužnog izraza lica sa modricom na obrazu uslužuje goste dok se svi ostali raduju, zaključuju da je ona bila ugnjetavana.

 

- Kada neko ima modricu na licu, ne mora uvijek da znači da je ona trag nasilja. Ali sve što se vidi na snimku sa slave, nažalost, ukazuje baš na to. Pogledajte pažljivo, Jelena služi goste spuštenog i tužnog pogleda. Svi oko nje se raduju, pjevaju, a ona djeluje izgubljeno, kao da tu ne pripada. Poslužuje goste ćutke, što je nenormalno za atmosferu slave. U jednom trenutku suprug joj se obraća ne kao rođenoj ženi, već naređivački, kao služavki... Sve to govori da su Marjanovići tretirali Jelenu kao robinju. Njeno je bilo da ćuti, radi i bude odana. Kada prema nekome imate takav odnos, onda je uobičajeno i da mu ponekad lupite `vaspitnu ćušku` preko lica. A ta Jelenina masnica na licu upravo tako djeluje... - rekla je psiholog Aleksandra Janković.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.