x

JEZIVA ISPOVIJEST: ``Zatvorili su me u kavez i tjerali na se*s s drugom djecom``!

Bruk Akstel iz Ostina u SAD imala je samo sedam godina kada je proživjela pravi pakao. Muškarac koji se trebalo da se brine o njoj silovao ju je i pretvorio u sek*ualnu robinju! Njen pakao je počeo kad joj se majka teško razboljela i završila u bolnici, a otac je često putovao zbog posla.

Brigu o njoj preuzela je muška dadilja. Monstrum koji je samo čekao priliku da je iskoristi. Čim je Brukina majka otišla u bolnici on ju je silovao. Uvjeravao ju je da je to božja volja i kazna. Bruk nije shvatala šta se događa niti je u njenom vokabularu bilo riječi za zvjerstvo koje je preživljavala.

 

- Zvao me je bezvrijednom kur*om i govorio da sam sama kriva. Dok me je silovao molio se, a ja sam `otplutala` iz svog tijela. Njegov glas još ponekad odzvanja u meni ``Oslobodi nas od zla. Oslobodi nas od zla.`` - napisala je Bruk u ispovijesti za ``Global Citizen``.

 

- To prvo silovanje bilo je inicijacija. Moj ulazak u taj pod-svijet. Mjesto ispunjeno tajnama, sijenkama i ljudima s mrtvim očima - dodala je.

 

Nakon tog prvog puta monstrum je počeo da podvodi Bruk i drugim muškarcima za novac.

 

- Prisilili su me na por*ografiju s odraslima i drugom djecom. Zatvorili su me u kavez i izazivali kao zatočenu životinju - rekla je Bruk.

 

Kad bi je silovali, kao i prvi put, odlutala bi mislima u neke druge svjetove koje je kreirala u mašti i u kojima se osjećala sigurno. S vremenom je počela na sve da gleda kao da je posmatrač kao da se sve događa nekoj drugoj, zloj djevojčici koja je zaslužila kaznu.

 

Klijenti su većinom bili bogati bijelci koji su imali nezasitan apetit za nanošenje boli drugima, ispričala je.

 

- Prosljeđivali su me od muškarca do muškarca poput lutke. Moja duša se uzdigla i povukla, preko okeana i vijekova. Živjela sam hiljadu života u jednoj noći - napisala je.

 

Njen pakao se završio kad joj se majka vratila iz bolnice i otpustila dadilju, ali morale su da prođu godine da je prođe sramota i prizna šta je sve proživjela. Zbog zlostavljanja u djetinjstvu i kasnije je ulazila u nasilne veze jer nije vjerovala da zaslužuje ljubav.

 

Danas i sama pomaže žrtvama trgovine ljudima i silovanja.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.