x

JEZIVE PRIJETNJE ZORANA MARJANOVIĆA: Ubicu ću nabiti na kolac! Lomiću ga na grobu!

- Ako je taj kolac zaista prijetnja ubice ili nekog njegovog, tj. ako je to poruka da se neće zaustaviti, već da će tražiti novu žrtvu, evo, ja mu se nudim. Neka mene ubiju, samo da ne bude više žrtava. Ili ću ja njemu lomiti kost po kost na ženinom grobu - rekao je suprug tragično stradale pjevačice Jelene Marjanović.

Ovim riječima Zoran se obratio ubici svoje supruge nakon što je na njenoj spomen-ploči, postavljenoj na nasipu gdje je prije skoro godinu dana pronađena mrtva, osvanuo kolac. Marjanović objašnjava da se ničega ne plaši, kao i da ima ogromnu želju da sazna ko mu je uništio porodicu i kćerku ostavio bez majke.

 

- Zakleo sam se Jeci na grobu da ću mu, ukoliko mi sudbina dozvoli da meni pradne u ruke prije nego policiji, naplatiti za svaku prolivenu suzu, za svaki tužan pogled naše kćerke Jane, za svaku neprospavanu noć koju prolazim. Ja sam gledao svoje dijete kako izvlači iz ormana mamine haljine i slaže ih na pod, uzima medu u ruke i mazi se sa tim istim haljinama. To izaziva takav bol da ga ne mogu opisati riječima. Zbog svega toga odveo bih ga na Jecin grob i lomio bih mu kost po kost, ali bih ga ostavio u životu - priča ogorčeni Marjanović.

 

On, takođe, ne isključuje mogućnost da se neko na morbidan naćin šali, jer je ubistvo njegove supruge davno postalo državni slučaj.

 

- Iz dana u dan se pitam ko bi to mogao da bude. Jedna od ideja je da je ubica neki psihopata kome se Jeca dopala, ali da od nje nije dobio ono što je tražio. Moja Jeca je pjevala mnogima, i poznatima i nepoznatima, ali bilo je tu dosta i kriminalaca. Ona je imala takav stav da je sa svima mogla biti drug i sestra. Možda je neko utuvio u svoju bolesnu glavu da je ima, pa da mu to nije pošlo za rukom i da ju je zato ubio - kaže Marjanović.

 

Podsjetimo, Jelena je nestala 2. aprila na nasipu gdje je otišla na trčanje, a njeno tijelo pronađeno je sutradan u kanalu. Utvrđeno je da je po glavi izudarana drvenim predmetom do smrti, ali do danas ubica nije uhapšen.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.