x

JEZIVE VIJESTI IZ SPOLJNOG SVIJETA: Aleksandri ODUZIMAJU trogodišnju kćerku?! Gotovo je!

Bivši partner Aleksandre Subotić, Aleksandar Čabarkapa kako ``Kurir Stars`` piše, zaprijetio je da će Aleksandri oduzeti njihovu trogodišnju kćerku Magdalenu. On je navodno pobijesnio kada je saznao da njegova bivša planira da sa mužem, Davidom Dragojevićem i djetetom ode u Ameriku na nekoliko mjeseci. Takođe, oni su po povratku sa američkog kontinenta planirali da se presele u Novi Sad.

Čabarkapa je nakon ovih saznanja urlao po Centralnom zatvoru, gdje se trenutno nalazi i rekao da će po svaku cijenu spriječiti djetetov odlazak iz Beograda. On inače nije upisan kao Magdalenin otac u matičnu knjigu i sada želi to da ispravi. Samo tako će imati prava da zatraži bar da dijeli starateljstvo sa Aleksandrom i ako ga dobije, onda će i on odlučivati o svemu što se tiče djevojčice. 

 

- Čabarkapa je pobijesnio! Planira da pošalje pismo ``Hepi`` televiziji u kojem će ih zamoliti da što prije odrade DNK test kako bi znao na čemu je. Ako se ispostavi da je on Magdalenin tata, tražiće da se njegovo ime upiše u matičnu knjigu rođenih - objašnjava izvor iz Centralnog zatvora.

 

Čabarkapa se nada da će uskoro izaći na slobodu  i da će započeti bitku za starateljstvo. 

 

- Biće mu teško jer se Aleksandra neće lako predati, a i njegova supruga Klaudija ne želi da čuje za Magdalenu. Ipak, ona njega mnogo voli i vjerujemo da će popustiti i na kraju prihvatiti dijete. On nema ništa protiv da dijete odrasta uz Davida, ali neće dozvoliti da mala njega smatra ocem, niti će dozvoliti da je vode daleko od Beograda. Njega Aleksandra više ne zanima, ali želi da po izlasku iz zatvora izgradi dobar odnos sa kćerkom - završava izvor. 

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.