x

JEZIVI DETALJ niko nije primijetio! Otac Zorana Marjanovića je na SVIM SLIKAMA NASMIJAN, ali to nije sve!

Ubistvo Jelena Krsmanović Marjanović već više od godinu dana intrigira srpsku javnost. Nakon što je njeno beživotno tijelo pronađeno 03. aprila 2016. godine, najveća sumnja bačena je na porodicu Marjanović, prvenstveno supruga Zorana, koji je i uhapšen 15. septembra ove godine.

Ono što je posebno interesantno, jeste činjenica da tokom ovog perioda na licu Vladimira Marjanovića, svekra ubijene pjevačice nijednom nije mogla da se vidi, tuga, zabrinutost, ili bilo koje osjećanje, koje svjedoči da se u njihovoj porodici desilo stravično ubistvo, a potom i niz drugih nesrećnih okolnosti. On je više puta uslikan nasmijan, pa čak i nakon sahrane, saslušanja, posjete sinu u zatvoru....

 

Nekoliko dana nakon sahrane brutalno ubijene snahe, Vladimir Marjanović izašao je nasmijan iz dvorišta, a jedino obilježje tuge, bila je crnina koju je nosio.

 

Nakon što je pronađeno tijelo Jelene Marjanović Krsmanović, Vladimir, Miloš i Zoran Marjanović podvrgnuti su poligrafskom ispitivanju, koje je svekrva ubijene pjevačice odbila. Međutim, ni ova situacija nije pretjerano potresla Vladimira Marjanovića, koji je nakon saslušanja iz prostorija 29. novembra izašao nasmijan.

 

Sličnu reakciju imao je i nakon suđenja Zorici Marjanović, zbog bavljenja nadriljekarstvom.

 

Zoran Marjanović uhapšen je zbog ubistva supruge Jelene 15. septembra. Dan nakon njegovog hapšenja, ispred kuće porodice Marjanović u Borči moglo se vidjeti nekoliko policijskih automobila. Zajedno sa policijom, došla je i socijalna služba kako bi izvršila procjenu o uslovima u kojima živi maloljetna kćerka uhapšenog Zorana Marjanovića. U jednom trenutku na kapiji se pojavio njegov otac, Vladimir , u bijeloj atlet majici, a na njegovom licu ponovo je bio osmijeh.

 

On je takođe bio nasmijan nakon posjete sinu Zoranu Marjanoviću u zatvoru. Ovog puta mu je nešto posebno bilo smiješno.

 

Saslušanje svjedoka u istrazi ubistva pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović počelo je 16. oktobra u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Vladimir Marjanović došao je na saslušanje sa sinom Milošem Marjanovićem, u pratnji advokata. I ovog puta bio je nasmijan.

 

Porodica Marjanović doživjela je niz stresnih situacija, počevši od brutalnog ubistva pjevačice Jelene Marjanović, zatim saslušanja, optužbi kako medija, tako i okruženja, pa sve do hapšenja Zorana Marjanovića. Međutim, svekar ubijene pjevačice, ni jednog trenutka nije pokazao tugu, patnju ili zabrinutost. On je na fotografijama ili ravnodušan, ili nasmijan, što je nakon niza nesrećnih okolnosti, najblaže rečeno, čudno.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.