x

JEZIVI DETALJI SILOVANJA U NOVOM PAZARU! Monstrum od oca godinama zlostavljao kćerku, mlađe dijete ga UHVATILO NA DJELU!

Policija je u Novom Pazaru uhapsila E. T. (40) zbog sumnje da je godinama silovao svoju 15-godišnju kćerku! Monstrum je dolijao u subotu, kad ga je njegova mlađa kćerka vidjela u kući kako dodiruje njenu sestru po intimnim dijelovima tijela! Nesretna djevojčica je priznala majci da ju je otac u više navrata natjerao na s*ks i da je zbog toga pomišljala da se ubije!

Izvor iz istrage kaže da su manijaka istog dana prijavili supruga, mlađa kćerka i sin.

 

- U policijsku stanicu došla je žena sa djecom i podnijela prijavu protiv muža. Rekla je da joj je kćerka priznala da je otac godinama siluje. Policajci su odmah otišli do kuće, koju ta porodica iznajmljuje u jednom naselju na periferiji Novog Pazara, i uhapsili osumnjičenog - rekao nam je izvor.

 

On je dodao da je mlađa kćerka u subotu vidjela svog oca kako dira njenu sestru, a zatim se krišom iskrala iz kuće, kako je E. T. ne bi primijetio.

 

- Kasnije tog dana, starija sestra je sve ispričala mlađoj o torturi koju trpi. Ispričala je sestri kako je otac prisiljava na oralni i klasičan s*ks i zamolila ju je da to nikom ne kaže. Rekla je da joj je otac zaprijetio da o tome ne smije nikom da priča. Ipak, njena mlađa sestra je na sreću riješila da odmah sve ispriča njihovoj majci - navodi naš sagovornik.

 

Prestravljena žena odmah je otišla do sobe u kojoj je bila starija kćerka i pitala je da li je istina da je otac siluje.

 

- Djevojčica joj je u suzama kazala da jeste i sve joj je ispričala. Priznala je i da je dugo razmišljala o samoubistvu. Kada je to čula, majka je bez razmišljanja sa djecom otišla u policijsku stanicu i prijavila muža. Policajcima je rekla da to ne može da uradi normalna osoba i da je on manijak koji ima psihičke probleme, za koje ona nije znala - objašnjava naš sagovornik.

 

Nesretno dijete je inače, po svemu sudeći, prvi put zlostavljano kad je imalo svega 10 ili 11 godina.

 

- Djevojčica, iznemogla od plakanja, ispričala je da je otac siluje godinama i da se prvi napad dogodio u Njemačkoj, gdje su ranije živeli. Sve tvrdnje i detalje pažljivo provjeravamo. Obavićemo još nekoliko razgovora s članovima ove porodice, a sa zlostavljanom djevojčicom razgovaraju inspektori s višegodišnjim iskustvom - kaže naš izvor.

 

Uhapšeni E. T. je rodom sa Kosova i po nacionalnosti je Albanac. Rođen je u Prištini, a kada se oženio, živio je sa suprugom jedno vrijeme u Novom Pazaru, jer su njeni roditelji iz ovog grada, a zatim su otputovali u Njemačku. Po povratku u Srbiju, E. T. je kraće vrijeme držao kafanu u jednom novopazarskom naselju.

 

Nakon hapšenja manijaka, njegova kćerka je odvedena kod ljekara, a o svemu je obaviješten Centar za socijalni rad.

 

Komšija osumnjičenog kazao nam je da je ostao u šoku kad je čuo zašto je uhapšen E. T.

 

- Ovo je strašno, ne mogu da vjerujem šta je uradio svom djetetu. Ko bi rekao da je on takav - kazao nam je komšija.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.