x

JEZIVO: Evo šta je ubica iz Bariča koji je pobio cijelu porodicu uradio dan prije zločina!

Mještani Bariča su još u šoku nakon jučerašnjeg krvavog pira Božidara Dačića (77), koji izvršio strašni  porodični masakr, je ubio sina Miroslava (57) i šuraka Pavla Živkovića, a snajku Goricu (55) ranio. Zatim je u dvorištu crkve pucao sebi u glavu. Do stravičnih ubistava je došlo zbog svađe oko imanja sa sinom i njegovom ženom, a zatim i sebi presudio.

Stanovništvo okolnih mjesta i Bariča su već počeli da šuškaju o ukletosti tih sela. Naime, Božidar je nekoliko dana prije ovog trostrukog ubistva i samoubistva otišao u Jabukovac, u blizini rumunsko-srpske granice, govori se po selu među mještanima. Niko ne zna kojim poslom je Božidar tamo išao, niti šta je radio.

 

Ovo selo, inače je poznato po masakru koji se u njemu dogodio 2007. godine, kada je duševni bolesnik Nikola Radosavljević ubio devetoro ljudi!

 

Radosavljević je tada pretukao svoju suprugu, a zatim skočio u bunar s namjerom da izvrši samoubistvo. Međutim, njegov komšija ga je izvukao iz bunara i pružio mu pomoć. Poslije nekoliko minuta, Radosavljević je otišao do svoje kuće i uzeo pušku, pa ubio devetoro ljudi. Danas se liječi na psihijatriji, ali i dalje tvrdi da je to učinio pod dejstvom vradžbina.

 

Mještani Bariča i Dačićeve komšije kažu da niko nije uspio da sazna zbog čega je Božidar otišao u ovo selo baš nekoliko dana prije nego što je i sam počinio masakr i svoju porodicu zavio u crno.

 

Ovaj kraj je poznat po vjerovanju u crnu magiju, pa mnogi meštani žive u strahu, sumnjajući da je Božidar omađijan prilikom odlaska u Jabukovac.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.