x

JEZIVO: Ubila bebu jer joj je imam rekao da su dijete zaposjeli zli duhovi!

Jedan imam je rekao majci 14-mjesečne bebe da joj je dijete ``opsjednuto zlim duhovima``, zbog čega je ona dijete ubila! Sofina Nikat iz Australije imala je 23 godine u trenutku ubistva svoje kćeri Sanaje. Mlada majka imala je problem s djevojčicom koja je postala razdražljiva i zahtjevna, pa je pitala svoje roditelje za savjet, piše Independent.

Njeni roditelji živjeli su na Fidžiju, a ona se u Australiju navodno doselila zbog dogovorenog braka.

 

Roditelji su joj odgovorili da su se konsultovali sa imamom, koji je otkrio da njena kćerka ``ima negativnu energiju`` i da ju je ``zaposjeo zli duh``.

 

Sofina Nikat je potom uzela svetu vodu i molila se da bi uklonila zlog duha i očistila svoju kćerku i sebe.

 

U policijskom izvještaju stoji da je majka mjesecima prije ubistva rekla svojoj rođaki da je ponašanje njenog djeteta toliko iritantno da želi da ubije i sebe i dijete.

 

Nikat je policiji rekla da je beba kobnog dana ``plakala i zavijala``, grebala je i povlačila za kosu, i dodala da joj je sada bolje jer je ``na boljem mjestu``.

 

Majka je optužena za ubistvo djeteta nakon što je tijelo pronađeno u potoku Darebin koji teče kroz sjeverno predgrađe Melburna.

 

Majka monstrum je priznala da je odvela bebu u šetnju jer nije prestajala da vrišti. Potom joj je prekrila nos i usta, sve dok više nije mogla da diše, a potom je bacila tijelo u potok.

 

Prije nego što je priznala ubistvo, tvrdila je da joj je dijete ukrao Afrikanac i da je otrčala do kuće svog ujaka da prijavi otmicu.

 

Te tvrdnje pobili su snimci nadzornih kamera koji prikazuju gospođu Nikat kako u park u kolicima za bebe vozi svoju kćer, a potom i kako iz parka vozi prazna kolica...

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.