x

JK: Evo šta se desilo 2002. godine!

Pjevačica Jelena Karleuša dala je podršku Vojinu, kojem je Ceca maćeha i to preko svoje zvanične fan stranice na Facebook-u. JK je izjavila da podržava Vojinov način da rasvijetli istinu.

``Da uvedem javnost u priču i da saznaju do sada nepoznate detalje... Te 2002. godine otišla sam u Grčku da bih snimila album za njihovu najbolju izdavačku kuću ``Heaven`` u sklopu TV Antena (vlasnik je Todoris Kirjaku, koji je kupio tv Prva i tv B92). Najpoznatiji grčki kompozitor Fivos, inače suvlasnik ``Heaven``-a (uradio mi je onaj čuveni album, svi ga dobro znate, ``Samo za tvoje oči``) bio je odlučan u namjeri da me promoviše u Grčkoj. I sada nema potrebe da nabrajam da sam tada, kao klinka, bila na svim njihovim naslovnim stranama, pa čak i u Dnevniku. I tada, kao i sada, stranci su pokazivali mnogo više poštovanja prema meni, nego mediji u mojoj zemlji. Ali ovo je samo uvod u priču... Kompanija Antena mi je obezbijedila stan na Glifadi, sa pogledom na more, dobila sam i auto. Kada sam ušla u stan, poslije nekih 15 minuta, neko je pozvonio na ulazna vrata.

 

Moja majka je otvorila. Na njima je stajao jedan visok i lijep momčić kog sam odmah prepoznala.Bio je to Nikola. Poželio nam je dobrodošlicu i objasnio je da smo prve komšije. Sprat iznad, živio je sa majkom Natalijom, sestrom Mašom i bratom Vojinom. Rekao je da su tu za sve što mi treba. Ubrzo sam ih upoznala sve. Natalija je, neću pogriješiti ako kažem -anđeo. Najdivnija, najnježnija, najskromnija i najtužnija žena na svijetu. Ono čega se sjećam je da je stalno nosila crninu, da su joj oči stalno bile natekle od suza i da na sve to nije skidala osmijeh sa lica! Vjerovali ili ne. Tad sam saznala da joj je upravo neko u Beogradu ubio rođenog brata sa ženom i djecom! Ubili su im čak i psa! Ako se ne varam, to se desilo u Zemunu. Ubice ni motiv nikada nisu otkriveni! Kada sam brzopleto pitala sta ona misli, ko je i zašto to uradio, samo me je pogledala velikim plavim očima punim suza, i ja sam zanijemila. Da li je moguće? Živjeli su izuzetno, izuzetno skromno. Blizanci Nikola i Vojin su, iako maloljetni, radili teške poslove da bi pomogli Nataliji. Ona nije dozvoljavala nikakav vid razmaženosti, rasipništva, bahatog ponašanja. Učila je svoju djecu skromnosti, učila ih je da pored škole, moraju da rade i budu dobri ljudi. Prava tradicionalna Crnogorka. Svaki dan, kad nisam bila u studiju, ja sam svu djecu vozila na plažu. Jedina sam bila punoljetna. I slušala sam strašne priče o tome šta su preživjeli, koje je pričao Vojin. Šta su preživjeli od strane Svetlane Ražnatović. Nikola je bol držao u sebi, Vojin je pričao. Tako je djetetu bilo lakše. Otjerani iz svoje zemlje, bez para, najstrašnije su se mučili po bijelom svijetu. Svi dotadašnji prijatelji okrenuli su im leđa. U početku, Natalija bi, kada me pozove da sedim sa njom, samo ćutala i gledala u more. U polumraku. Nije palila svjetlo. U crnini svoje odjeće, samo je plakala. Molila me je da ne kažem Vojinu i Nikoli. Vremenom, kako su mjeseci prolazili, rekla mi je sve... Saznala sam sve o zlu koji im je nanijela žena, koju u Srbiji nazivaju srpskom majkom. Poslije sam od istog tog ološa doživjela i nažalost doživljavam puno zla! Iz nekog razloga, moj narod ili ne vidi ili ne želi da vidi koliko je ta žena zlo (ili samo sve jednostavno boli ku***). Za razliku od Natalije i njene djece, koji su poslije spakovali kofere i otišli trbuhom za kruhom put Amerike (mada je ipak ispravnije ako kažem da je Natalija odlučila da skloni sinove što dalje od zla, panično se plašeći za njihovu bezbijednost), ja sam odlučila da se, poput Dragane Mirković, neću povlačiti od ološa.

 

Kako se borim, koliko uspješno, to je na vama da procijenite. Ali imam dovoljno veliko ime da ovo što sad pišem pročitaju milioni ljudi. Neka ove riječi budu poklon Nataliji i njenoj djeci, ali najviše Vojinu! Hrabrom, pametnom i dobrom Vojinu koji priča a niko ne želi da objavi to. Evo, sad će pročitati više ljudi, nego da su svi ti mediji koji cenzurišu, objavili... Vojine, nisi sam, kao što i Srbija nije šaka go***a koja podržava ološe. Ničija do zore nije gorjela``, napisala je Jelena.

 

Ubrzo nakon postavljanja teksta na Facebook, oglasio se i sam Vojin.

 

``Njena podrška mi posebno znači jer je iskusila na sopstvenoj koži šta znači suprotstaviti se osobi koja najprljavijim sredstvima osvaja gramzive ciljeve``.

Izvor: Srbijadanas.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.