x

Jala Brat se vratio iz Pariza s kesama markiranih stvari, kupuje avion?

Kako se čini, Jala Brat radi više nego 80% estrade. Naš paparazzo je popularnog repera uslikao na zagrebačkom aerodromu Franjo Tuđman, zajedno sa njegovim menadžerom Mersadom Kućaninom. Zatim smo ga ``pratili`` i u avionu za Sarajevo, kao i na sarajevskom aerodromu Butmir. 

Koliko sa fotografija u prilogu možete zaključiti, Jala je vrlo aktivan na društvenim mrežama i nikada ne zapostavlja svoje fanove. Tako je tokom prevoza do aviona, cijelo vrijeme bio na Facebooku i Instagramu, gdje je održavao komunikaciju sa fanovima.

 

Pri izlazu iz aviona u Sarajevu, Jala je napravio selfi, pretpostavljamo za svoje brojne pratioce. Kako smo saznali, on je noć prije našeg susreta nastupao u jednom klubu u Parizu, gdje se, ne sumnjamo, tražila karta više.

 

Također, od njegovog menadžera smo dobili informaciju kako je Jala, zajedno sa svojim ``ortakom`` Bubom Corellijem ugovorio nastupe čak do kraja ove godine. To i ne čudi, uzmemo li u obzir popularnost u kojoj sarajevski reperi trenutno uživaju.

 

Inače, u zadnje vrijeme se u bosanskoj prijestolnici pojavila anegdota na njihov račun. Riječ je o pošalici kako u Bosni u Hercegovini napreduju jedino Jala Brat i Buba Corelli. A napredak se da primijetiti i po kesi punoj markiranih stvari i poklona, koju je Jala Brat nosio sa sobom, te smo se našalili na njegov račun kako je iduće u planu da nabavi i sopstveni avion. Ako ništa, bio bi bezbijedan od paparazzo fotografa. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.