x

Jasmina Gutošić zapalila klub: Kad najatraktivnija Sarajka slavi rođendan - to izgleda ovako!

Ovoga četvrtka, 17. marta poznata trendseterica, model i pravnica Jasmina Gutošić proslavila  je svoj rođendan u klubu ``Das is Walter``, čime je potvrdila svoju izjavu datu za naš portal - kako joj se ovo mjesto mnogo dopada i da će ga posjećivati kad god je u prilici, tako da i ne čudi zašto je baš ovaj klub odabrala za lokaciju svoje zabave. ``Ambijent je odličan, usluga više nego dobra i hvala im na odličnoj organizaciji večeras``, rekla nam je slavljenica, koja je pozvala ekipu Ekskluziva.ba portala da prisustvuje slavlju, a naravno iskoristili smo priliku da kroz fotografije ovjekovječimo  barem par trenutaka slavlja.

Pivnica Das ist Walter

Ulica Valtera Perića 16.

Zabavi je prisustvovala odabrana skupina prijatelja, bez kojih Jasmina, kako sama kaže ne može, te su oni uz njene roditelje i porodicu upravo i razlog što se, bez obzira na brojna putovanja, uvijek vrlo rado vraća u Sarajevo.

 

Jasmina nam je otkrila da neki njeni dragi prijatelji nisu mogli doći, pa će ovaj rođendan morati imati i nekoliko repriza. Društvo su uveseljavali tamburaši ``Nobs``, a torta ukrašena cvijećem, koja nagovještava dolazak proljeća bila je iz Jasminine najdraže radionice ``Magic torte Sarajevo``.

 

``Prvo sam htjela da kao desert  služim palačinke, jer kao što vjerovatno znate, moji prijatelji Alden Buljugić i Vedran Razdić su nedavno otvorili nevjerovatan lokal ``Zasladi Me`` u kojem možete pojesti najbolje palačinke u Sarajevu i šire, no problem je što bi se ohladili u transportu, pa sam se ipak odlučila za tortu iz moje omiljene radionice``, odala nam je Jasmina.

 

Iskoristili smo prilliku da Jasmini postavimo par pitanja o njenom ljubavnom životu, koji je uvijek interesantan javnosti i o nekim muškarcima čija su se imena, nepotvrđeno, vezala  za nju. Rekla nam je da nju prošlost ne zanima, bilo da je istinita ili da riječ o špekulacijama.

 

``Niko se još nije vratio da živi u prošlosti, tako da na to nikad ne gubim vrijeme, bitna je sadašnjost ,a tu vam mogu reći da sam singl i ne tražim svoju jaču polovicu, jer se sama osjećam i više nego kompletna``, kaže Jasmina i dodaje da kada je u pitanju budućnost ne može reći ništa, jer je ona uvijek puna iznenađenja, a ujedno je obećala da ćemo mi biti prvi koji ćemo saznati u slučaju da se neki muškarac pokaže dovoljno vrijedan i sposoban da osvoji njeno srce.

 

``Slagala bih kad bi rekla da i u sadašnjosti nema niko ko pokušava da me osvoji, ali očito ne dovoljno``, kroz smijeh nam je odgovorila.

 

Čini se kako Jasmini vrijeme ide na ruku, pa je atraktivna Sarajka sve ljepša, ali i veselija, a na naše pitanje kako joj to polazi za rukom, otkrila je kako sama sreća dolazi iz duše.

 

Eksluziva.ba portal atraktivnoj Jasmini i ovim putem želi sretan rođendan i još jednom zahvaljuje na pozivnici, ali i divnoj saradnji.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.