x

Javio se čovjek koji je nudio ``uslugu klanja pasa``, evo šta kaže!

Nakon što su se brojni korisnici Facebooka i aktivisti za zaštitu životinja danas šokirali zbog objave muškarca iz Sarajeva koji nudi ``usluge klanja pasa``, redakciji portala Klix.ba javio se Faruk Hadžić koji tvrdi kako se na ovaj način želio ``našaliti``.

``Objavio sam svoju sliku kad sam klao jarca za stelju i napisao status za pse jer sam se htio našaliti s prijateljem. Nisam mislio da će ovo ovako buknuti u javnosti. Nije istina da nudim usluge klanja pasa i moj status nema nikakve veze s psima``, napisao je Hadžić koji je prouzrokovao veliku uznemirenost Sarajlija.

 

Njegovu objavu danas su podijelili i aktivisti iz Udruženja za zaštitu životinja ``Av-Mau`` koji su nam kazali kako će se obratiti nadležnim institucijama kako bi Faruk ``odgovarao za nedjela i ubistvo psa ili pasa``.

 

Podsjećamo, Faruk Hadžić je objavio nekoliko fotografija na kojima pozira s nožem pored krvave i zaklane životinje koja izgleda poput psa. Pored fotografija napisao je: ``Vršimo uslugu klanja pasa lutalica po povoljnoj cijeni. Dolazimo na kućnu adresu po pozivu. Sedam KM po komadu, s tim da glavuša ide meni``.

 

Izvor: Hayat.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.