x

Jedini u BiH: Novitet Shisha bara Argelini očarao sve posjetioce!

Shisha bar Argelini je od samog početka rada dao do znanja kako se radi o jedinstvenom objektu ovakvog tipa, te da su tamo ubjedljivo najbolje nargile, koje u ugodnom ambijentu daju još specifičniji ukus. No, da novitetima nema kraja, sinoć smo se uvjerili i sami.

Shisha bar Argelini

Hifzi Bjelevca 46, Stup, Sarajevo

Naime, Shisha bar Argelini na Stupu opet nudi nešto sasvim novo. Riječ je o novoj generaciji - Brohood Fireflower FckU Funnel glave, a tu su i vodeće arome za nargilu: Social Smoke, Love 66, Ice Lemon On The Rocks, Tango Mango Ice, Lemon Pie, Green Lemon Mint , Blue Ice, Ice Bombon, Minty Gum i brojne druge.

 

To je i više nego dovoljno, jer upravo prethodno spomenutim glavama i okusima u BiH se može pohvaliti samo Shisha bar Argelini. To je dokaz kako Shisha bar Argelini za svoje posjetioce nastoji pružiti maksimum, a oduševljeni ovim novitetima, gosti su uživali u sinoćnjem provodu do kasnih sati. Riječi hvale, što zahvaljujući ljubaznom osoblju, novitetima, tako i sjajnim ponudama se nisu štedjele, pa ne sumnjamo kako će Argelini uvijek biti sjajno mjesto za pravi užitak.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.