x

Jedinstveni znaci koji otkrivaju da li partner ruši vaše snove!

Sigurno ste imali sljedeću situaciju barem jednom u svom životu: Vi ste uzbuđeni zbog nečega i ispričate to svom partneru, osobi za koju vjerujete da će da podrži vaše ideje i koja će se radovati sa vama. Ali, još uvijek niste dovršili svoju priču, vi shvatate da vaš partner nije oduševljen koliko ste mislili da će biti.  

Ovakav negativan stav je ``ubica`` vaših snova i velike su šanse da su on ili ona razlog zbog kojeg vi ne živite onako kako želite. U stvari, zbog ove osobe vi možda propuštate da živite svoj san.

 

On ili ona hrani svoju sumnju

 

Svako od nas se bori sa malim glasom u glavi koji nam govori da su naši snovi neostvarivi. Sigurno ste svakodnevno suočeni sa ovim glasom i borite sa njim. Ako pored sebe imate ličnost koja povećava kritični unutrašnji glas i uvjerava vas da on govori istinu, onda nema sumnje da vas on ili ona usporavaju u postizanju vaših snova.

 

On ili ona potvrđuje vaše strahove

 

Kao i kod sumnje, tako se svako od nas bori sa nekim strahom. On je, u većini slučajeva glavni razlog zašto ne živimo kao što smo željeli. Partner ne samo da podržava podizanje ovih strahova, već naglašava, imenuje i daje potpuno novu dimenziju koja ih čini nepobjedivim u vašim očima.

 

On ili ona odvraćaju pažnju

 

Ako želite da živite ispunjenim životom, morate biti nevjerovatno fokusirani i uporni. To bi trebalo da bude vaš dnevni zadatak. Ali, ako pored sebe imate partnera koji stalno pokušava da vam odvrati pažnju i odvuče vas od vaših ciljeva, onda nema sumnje da vas on ili ona sabotira. Njihov glavni razlog je da vas obeshrabre i unište vam samopouzdanje jer se osjećaju neuspješno.

 

On ili ona podiže nivo stresa

 

Vjerovatno već jako dobro znate da stres može da izazove brojne zdravstvene probleme. Loši partnerski odnosi pogoršavaju samo situaciju, i vode vas do tačke gdje dolazi do stresa. U ovoj situaciji, što više pokušavate da ublažite stres, više ste ogorčeni i teško ostvarujete svoje snove.

 

On ili ona razmišlja samo o sebi

 

Konačno, partner koji vas podržava ne fokusira se samo na svoje probleme. Oni su, može se reći, preplašeni. Strah od života, snova i najviše od svega, da ne budu sami. Način na koji pokušavaju da se izbore sa tim strahom pokušava da vas drži u rukama. Ali, ne zaboravite: Ako želite da živite svoj život iz snova, morate uraditi ono što je najbolje za vas i vaš život, a ne za druge.

 

Izvor: kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.